Yeni motorum kawasaki er-5

HAyırlı olsun kazasız belasız inşallah.
Muhakkak ki aileniz iyiliğinizi isteyecektir ancak bu konudaki kararlılığınızı gösterirseniz saygı duymak zorunda olduklarını anlayacaklardır.

Bence satacak kadar büyütülecek bir konu değil.
Tekrar hayırlı olsun güzel makinadır ...

Hayırlı olsun oldukça güzel bir motor. Daha kaliteli bir kask alsanız kendi güvenliğiniz için daha iyi olur. Çünkü elinizin altında oldukça güçlü bir motor var.
Saygılar.

ailen motora karşıysa satma derim ama nakit lazım olmuştur maddi bir sıkıntı vardır ayrı yok ama ailem bu makinaya karşı dersen satma çöpe atamazlar ee senide evden atmazlar öyle takıl benim ailemde karşı ama aldım karışanda yok karışsalarda oralı değilim.
motorunlada bayağı bir mutlusun konularını vs.gördüm hep diren sonuna kadar :rendeer:

tavsiyeler için teşekkürler motor çok güzel ama işte aile deyince duruyor insan ben ailemden ayrı yaşıyorum. babam çok seneler önce vefat etti annem de ister istemez tabi çatlıyor :( haklıda biryerde ondan habersiz aldım zaten. 3 gecedir uyuyamıyorum diyor heran telefon çalıp kaza haberin gelcek diye :( gelde buna karşı çık siz yerimde olsanız ne yaparsınız :pr:

F54

sat bence hiç düşünme sonuçta anne işte bende böyle bi sebebten dolayı işten ayrıldım kuryelik yapıyordum kaza yapmıştım fakat çalışırken değil ama motorla gezdiğim için istifa ettim daha sonra ertesi gün tekrar aynı yerde başka bi pozisyonda işe aldılar sonuçta annemin aklı bende kalmasından kurtarmıştım ona rahat bi hayat vermek zorundasın bunu unutma

sat bence hiç düşünme sonuçta anne işte bende böyle bi sebebten dolayı işten ayrıldım kuryelik yapıyordum kaza yapmıştım fakat çalışırken değil ama motorla gezdiğim için istifa ettim daha sonra ertesi gün tekrar aynı yerde başka bi pozisyonda işe aldılar sonuçta annemin aklı bende kalmasından kurtarmıştım ona rahat bi hayat vermek zorundasın bunu unutma

DOĞRU SÖYLÜYORSUN KARDEŞİM DİĞER ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ OLSA TAMAM DAHA ÖNCE Kİ MOTORLARIMDA YAPTIM AYNISI KABUL ETTİRDİM ŞUANDA İKİNCİ MOTOR OLARAK ZATEN ER-5 İ ALDIM. AMA BEN BİLE SÜRERKEN KORKUYORUM MOTORDAN :queen: BIRAKTA ANNEM DE KORKSUN
EĞER DÜŞÜNEN OLURSA ARKADASLAR MOTOR TEMİZ ORJİNAL KM Sİ BİNMEK İÇİN ALDIM AMA KISMETSE SATILIR İNŞ :pale:

Merhaba.Öncelikle hayırlı olsun.Ama dediğiniz gibi "ANNE" denilince akan sular durur.En doğrusunu tabi ki siz bilirsiniz.Ama şahsen annem bana;"Oğlum 3 gecedir uyuyamıyorum" dese,sanırım annemi üzmezdim.:wiinkk:

Abiler konu cuk oturmuş annem babam abim teyzem dayım bütün sülale motor almama karsı ama bu işi rızalarını almadan yapmak ta istemiyorum elime geçen ilk parayla kask mont v.s alıp asıcam duvara sonrada motor ama rızalarıyla olsa keske
hayırlı olsun bu arada ama satma abi bence:cat:
daha şimdi abim kuzenim annem le tartıştım bu konu hususunda ahh ah iyiliğimizi isterler ama bizde bunu alcaz istiyoruz anlayın be :mrgreen:

Bu motor mevzuu maalesef Türkiye 'de böyle bütün anneler, babalar, halalar, teyzeler topyekün karşılar motosiklet olayına. Ben nasıl yaptım onu anlatayım kısaca. Öncelikle boyun eğmeyeceksin bişey yapmayı eğer çok istiyorsan ne anne ne baba ne kardeş ne konu ne komsu kimseyi dinlemeyeceksin seni mutlu edecek seye odaklanacaksın niye çünkü yarın ne olacağın belli değil niye çünkü dünya ölümlü niye mutlu olmak senin de hakkın benim fikrim budur.

Tabiki bende nasıl yaptım şırrraaakkkk diye suratlarına vurmadım bu işi önce alıştıra alıştıra söyledim ne güzel şey şu motor işi, ya bu özgürlük başka bişey, ne güzel olur sunla gitsek trafiğe takılmadan, ah su benzin fiyatları daha ne kadar artacak alacam bi motor az yakacak basacam gidecem vs gibi söylemlerle verdim aşıyı sonrasında artık bu çocuk şaka maka alacak galiba motor dedikleri noktada montu, kaskı, eldivenleri ve dizlikleriyle tam tekmil bi kıyafet aldım anladılarki boş değil bu çocuk apaçi yetiştirmemişiz gayet bilinçli bi şekilde biniyor iyi binsin o zaman zevkini çıkarsın dedirttim.

Sonuç olarak siz efendice keyif için zevkini çıkartaraktan binerseniz keyif aldığınızı gören ve gerekli önlemleri alarak bindiğinizi bilen her anne sizin mutlu olugunuzu gördüğü için kendiside mutlu olacaktır kanaatindeyim yeterki siz bilinçli olun etrafınıza da bunu gösterin.

Bu motor mevzuu maalesef Türkiye 'de böyle bütün anneler, babalar, halalar, teyzeler topyekün karşılar motosiklet olayına. Ben nasıl yaptım onu anlatayım kısaca. Öncelikle boyun eğmeyeceksin bişey yapmayı eğer çok istiyorsan ne anne ne baba ne kardeş ne konu ne komsu kimseyi dinlemeyeceksin seni mutlu edecek seye odaklanacaksın niye çünkü yarın ne olacağın belli değil niye çünkü dünya ölümlü niye mutlu olmak senin de hakkın benim fikrim budur.

Tabiki bende nasıl yaptım şırrraaakkkk diye suratlarına vurmadım bu işi önce alıştıra alıştıra söyledim ne güzel şey şu motor işi, ya bu özgürlük başka bişey, ne güzel olur sunla gitsek trafiğe takılmadan, ah su benzin fiyatları daha ne kadar artacak alacam bi motor az yakacak basacam gidecem vs gibi söylemlerle verdim aşıyı sonrasında artık bu çocuk şaka maka alacak galiba motor dedikleri noktada montu, kaskı, eldivenleri ve dizlikleriyle tam tekmil bi kıyafet aldım anladılarki boş değil bu çocuk apaçi yetiştirmemişiz gayet bilinçli bi şekilde biniyor iyi binsin o zaman zevkini çıkarsın dedirttim.

Sonuç olarak siz efendice keyif için zevkini çıkartaraktan binerseniz keyif aldığınızı gören ve gerekli önlemleri alarak bindiğinizi bilen her anne sizin mutlu olugunuzu gördüğü için kendiside mutlu olacaktır kanaatindeyim yeterki siz bilinçli olun etrafınıza da bunu gösterin.

çok doğru söyledin arkadaşım verdiğin bilgiler için teşekür ederim ama bakalım kısmet yaaa

ayrıca birşeye kıl oldum yeni motor almışım cevremde ki herkez verse bitur sürek bak bende vitesli sürmeyi biliyorum yok ver yarın bir okula gidim :pr:
yaaaa ben hayatım boyunca bak hayatım boyunca diyorum satışı üzerime olmayan bişeyi istemedim almadım istemeye utanırım bir kerem.
ama bu insanlarda ki rahatlık nedir anlamış değilim en başında emanet malın eli götünde olur diye bir laf vardır.
neyse verdim arkadaşa şurdan dön dedim bi gitti gelmek bilmedi :queen: dedim kesin öldü biyerde :farao: daha sonra geldi olum 2. vites te 120 yyi gördü lan diyor bu maloş arkadasım kafasında kask bile yok...:pr:
ben motoru alırken kullanmadım bile sırf kendimin değil diye haa parasından mı motora bişey olcak diye mi hayır şimdi istesem aynı motordan 3 tane daha alırım allaha şükür param var ama bu yanlış bişey haksızmıyım arkadaslar sizinde yorumlarınızı almak isterim:silent:

Arkadaş motorun hayırlı olsun sattım der kenarakoyarsın orda bir sorun görmüyorum ben konu alengirli yine de bolşanslar ..!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar