Bu motor mevzuu maalesef Türkiye 'de böyle bütün anneler, babalar, halalar, teyzeler topyekün karşılar motosiklet olayına. Ben nasıl yaptım onu anlatayım kısaca. Öncelikle boyun eğmeyeceksin bişey yapmayı eğer çok istiyorsan ne anne ne baba ne kardeş ne konu ne komsu kimseyi dinlemeyeceksin seni mutlu edecek seye odaklanacaksın niye çünkü yarın ne olacağın belli değil niye çünkü dünya ölümlü niye mutlu olmak senin de hakkın benim fikrim budur.
Tabiki bende nasıl yaptım şırrraaakkkk diye suratlarına vurmadım bu işi önce alıştıra alıştıra söyledim ne güzel şey şu motor işi, ya bu özgürlük başka bişey, ne güzel olur sunla gitsek trafiğe takılmadan, ah su benzin fiyatları daha ne kadar artacak alacam bi motor az yakacak basacam gidecem vs gibi söylemlerle verdim aşıyı sonrasında artık bu çocuk şaka maka alacak galiba motor dedikleri noktada montu, kaskı, eldivenleri ve dizlikleriyle tam tekmil bi kıyafet aldım anladılarki boş değil bu çocuk apaçi yetiştirmemişiz gayet bilinçli bi şekilde biniyor iyi binsin o zaman zevkini çıkarsın dedirttim.
Sonuç olarak siz efendice keyif için zevkini çıkartaraktan binerseniz keyif aldığınızı gören ve gerekli önlemleri alarak bindiğinizi bilen her anne sizin mutlu olugunuzu gördüğü için kendiside mutlu olacaktır kanaatindeyim yeterki siz bilinçli olun etrafınıza da bunu gösterin.