yeni motorum hyosung gt250-r

mehaba arkadaşlar. başlangıc olarak scooter kullanmıştım 150cc sonra degiştirmeye karar verdim.bu kararı abimle beraber verdik. ben kawasaki er-5 istiyordum.abim tutturdu hyosung diye... ben hyosungu begeniyordum ama kullanamam diye korkmuştum.sonunda abim aldık motoru.düz yolda 10 dk kullandım sonra baktım oluyor.cıktım otobana orda vites devir ilişkisini cözdüm şuan gayet iyi gidiyor.bu arada scooterden sonra arka firen alışmak biraz güç oldu birde disk olunca daha da zor oluyor.suan 200 km yaptım.sorun yok.herkeze tavsiye ederim işte resimler...
cimg1069fd2.jpg

cimg1064ez9.jpg

cimg1056jb5.jpg

cimg1062ij6.jpg

son olarak.... güvenlik.

kask zeus kask 250 yl istedi 220 ye anlaştım.
delta marka mont baya kaliteli bişi onuda 230 ytl aldım.
eldiveni 40 ytl aldım.
maske daha önceden vardı.
dizlik almadım alacagım.
arkadaşlar motora bakım icin hangi malzemeleri almam gerek.disk temizleyici aldım ve başka almam gerekenler neler.?

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan

bu arada 0 mı aldın motoru toplam sana ne kadara mal oldu ?
Ne zaman aldın da hemen 200 yaptın ?
İnşallah trafiğe kapalı alanda yapmışsındır, tam güvenlikle

Son düzenleme:
çok güzel bi motor hem de bence en güzel rengi.
güle güle gaza ve nazara gelmeden kullan...

teşekkür ederim saolun arkadaşlar. 2 gün önce aldım.bu gün 145 km yol yapmışım.fazla zorlamadan vitese alışıyorum ama durdugum yerde boşa atmıyor.tüm hyosunglarda var ama ben alıştım.cok basit bir şekilde boşa gecebiliyorum.motoru aldım alalı bana cok nazar degiyor.ışıklarda herkezin ilgisini cekiyor.hiçbir sorun yok maşşallahı var pazartesi bir iki eklendi yapcam.jant şeridi bazı yerlere renkli bant vs.

hayırlı olsun. kazasız belasız günlerde kullanman dilegiyle.:rendeer:

bu arada avatarının motosiklet bölümünde bir düzenleme yapılması gerekiyor sanırım. sendecede oraya "SAPSARI GT 250 R" yazılması gerekmiyor mu?:cherry:

amin teşekkür ederim arkadaşlar.evt avatarı degiştirme zamanı geldi geciyor... (sanırım yeni avatar oldu.)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayırlı olsun...... O mı aldın ikinci el mi?....

hayırlı olsun.ben de bu motordan almak istiyorum.belkide comet olur.

Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Renk olarakta iyi seçim yapmışsın.Kazasız sürüşler

hayırlı uğurlu olsun...allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...

İlgi çekmecek gibi degil.
Bakıma gittigimde bi çocukta sıfır almış gri renkti.Ben 650lik sanmıştım motoru :S
Gerçekten çok kalıplı duruyor ve agır bi motor
Güle güle kullanın
Ne kadara maloldu bu arada

allah kaza bela vermesdin hayırlı olsun

fürek' Alıntı:
güle güle kazasız belasız kullan.........

biz alsak şamarı yediydik bu motor alınırmı bu kadar para verilirmi diye gücün yettiğine dimi :pale:

saolun arkadaşlar evet motor cok cok iiyi ve 2 el aldım 1150 kmde. scooterden sonra vitesli kullanmak baya bi degişik duygu ve + hızlanma süper motor ilgi cekici yani verdigim paranın hakkını kat kat hakediyor.

kazasız belasız bin kardeşim. Mondial den sonra ilaç gibi gelecektir. eminim. profili de degiştir artık.. :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar