Yeni motorum honda cbf 150

ARKADAŞLAR SONUNDA MOTORUMU ALDIM APACHE,,CBF 150İŞTE İNNOVA FORUMLARINDA ARKADAŞLARIN BAŞINI ŞİŞİRDİK ŞU NASILDIR DİYE SORULAR SORDUKK...AMA SONUNDA DOĞRU KARARA VARDIĞMI DÜŞÜNYORUM KIRMIZI RENKK..last_romantic hakan arkadaşımıza ve adanalı bora abiye katkılarından verdiği bilgilerden dolayı teşşekkür ediyorum..TABİ YÜREKÇE yi unutmamak lazım Verdiği teknik bilgi ve tecrübelerini bana aktardığı için...
j60ak0.jpg

2qlvb7s.jpg

105duzb.jpg

aminnn....daha iyisi daha güzeli daha büyük cc''lisi sizin olsunn......

kardeşim hayırlı uğurlu olsun . allah kaza bela göstermesin. darısıda hayalini kuran isteyen dileyen tüm arkadaşlarımıza olsun. güle güle kullan

Adana İl Temsilcisi
tabii ki de bu sevdaya gönül verenlere elinizden geldiğince-dilimizin döndiğince yardım ve destekte bulunacağız.kazasız,belasız,güle güle kullanman dileklerimle.:cat:aman rodaja dikkat et.evet kask/mont/eldiven/dizlik...bunlar çok önemli.

Mersin İl Temsilcisi
sabret diye diye dilimde tüy kalmamıştı...
son tüye sıra gelmişti ki... :p

hayırlı uğurlu olsun, rodaja dikkat etmelisin :)

saolun arkadaşlar bora abi kusura bakma aradık seni rahatsız ettik..telefonu birden yüzüne bile kapatmış olabilirm.çok kötü yağmur yağıyodu bi yandan millete şelale soruyordum..bi yandan senle konuşuyordum sencer abi korkma rodajı sana yaptıracam:))

Hayırlı olsun güzel bir seçim. Kazasız belasız sürüşler motor koruma demirini de ihmal etme rüzgarlı havalarda orta sehpa üzerine çadırla sakın koyma...

koruma deimri ve yan ayaklık sipariş ettik orj.de yan ayaklık yok..ilkfotoda biraz seçebilrsiniz
(grenaj)kanat ambleminn olduğu yerde..ufak çizik var.onu garantiden değiştirecekler..
bandrol ve plaka mevzusundan dolayı cuma alacam 1temmuz cuma.. günü
600F ARAYANLAR VARSA ORDA VARDI SIFIR ,,,HAYABUSA DA VARDI BORDO 2007 24MİLYAR..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:01 ----------

Nisanda ehliyeti alim bende cbf 150 bakicam insallah :)

apaçi mi o dur budur derken bence cbf al derim belki binmişsindir ama sıfırı bir ayrı güzel özellikle stopları

Son düzenleme:
Vayya super masallah ilk motoru aldığım gün aklıma geliyor sevincini paylaşıyorum kardesim nice kazasiz uzun kilometreler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar