yeni motorum cbf 150

Hayırlı olsun. Kaskın vizörü süper. ghost rider gibi olmuşsun :queen:

20 liralık benzin alıp tek başıma sakin kullanımla 280 km yol yaptığımı hatırlıyorum, fazla yakmadığı için çok da yakıt konusunu düşünmedim açıkçası depoyu fulleyip ne kadar gidiliyo dersen sitede 500-550km yedekle beraber gidiliyo diye yazılmıştı ama bu kişinin kullanıma ağırlığına yüküne motorun ayarına buji ve hava filtresine lastik basınçına şehiriçi şehir dışı kullanıma rüzgara vb. etkenlerle değişir tabi sonuçta oldukça ekonomik yani kullandıkça anlarsın zaten.

jr.

tamam ankara mt sayfasına gel..pazar toplanıyoruz..kaskımız da motorumuz da aynı hangi semttesin

20 liralık benzin alıp tek başıma sakin kullanımla 280 km yol yaptığımı hatırlıyorum, fazla yakmadığı için çok da yakıt konusunu düşünmedim açıkçası depoyu fulleyip ne kadar gidiliyo dersen sitede 500-550km yedekle beraber gidiliyo diye yazılmıştı ama bu kişinin kullanıma ağırlığına yüküne motorun ayarına buji ve hava filtresine lastik basınçına şehiriçi şehir dışı kullanıma rüzgara vb. etkenlerle değişir tabi sonuçta oldukça ekonomik yani kullandıkça anlarsın zaten.

tmm önümüzde uzun yollar var:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:33 PM ----------

tamam ankara mt sayfasına gel..pazar toplanıyoruz..kaskımız da motorumuz da aynı hangi semttesin

nerde toplanıyoruz gelelim:)

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Ankara'nın neresindesin?

Birde tam depo ile 500-550 km gitmek için çok kasmak lazım.

Bende ilk aldığımda buradaki değerlerle kıyaslamıştım.
Sonrasında motorumda bir problem olduğu düşündüm ama öyle değil.
Kullanıma göre çok değişen bir durum.

Ben 300-350km arası yedeğe geçiyorum.
Ama çok yoğun şehir içi kullanımı ve dur kalklar var bunda.

Normalde yapacağı 1 depo ile 350-400km'dir. (Yedek hariç).

Bu bilgilerin zaten hepsini ve daha fazlasını cbf150 topiğinde bulabilirsin. :cat:

Tekrardan hayırlı olsun...

hayırlıolsun kazasız belasız benimde 10 gün öncesine kadar hayalimdi bu motor tekirdağa gidipgeldikten sonra fikrim değişti ;)

hayırlı olsun kardeşim :cat:
uzun süre kullanmayı düşünüyormusun

maddi durum başka motora elvermiyor arkadaş o yüzden bu motor uzun süre herşeym benim:) neden sordun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------

hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin

saol kardeş sana da

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------

hayırlıolsun kazasız belasız benimde 10 gün öncesine kadar hayalimdi bu motor tekirdağa gidipgeldikten sonra fikrim değişti ;)

hakikaten güzel motor dışardan bakmakla kullanmak çok farklı:cat:

Son düzenleme:
birçokları alıyım 125-150 cc 3-5 bin km den sonra büyüteyim
gibi düşünüyorda ondan,
benim niyetim de cbf 150 almak ve 2-3 yıl onunla takılmak...

çankayadaym sen nerdensn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------

maddi durum başka motora elvermiyor arkadaş o yüzden bu motor uzun süre herşeym benim:) neden sordun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------

saol kardeş sana da

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------

hakikaten güzel motor dışardan bakmakla kullanmak çok farklı:cat:

motor güzel ama güç yetersiz!! kendi fikrim tabi motor bana yetiyor diyenler de olabilir ;)

birçokları alıyım 125-150 cc 3-5 bin km den sonra büyüteyim
gibi düşünüyorda ondan,
benim niyetim de cbf 150 almak ve 2-3 yıl onunla takılmak...

3-5 bin kullanıp atan adam motoru çok yıpratır rodaj zaten 1000 kilometre kalan 2000 de ne tecrübe yaşayıpta yükseltmeye karar veriyo benim görüşüm temiz kullanmış uzun yol yapmış bi motor daha iyidr ama onu anlamak ve güvenmek lazım tabi ben güvenemedim sıfır aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar