Hayırlı olsun. Kaskın vizörü süper. ghost rider gibi olmuşsun :queen:
20 liralık benzin alıp tek başıma sakin kullanımla 280 km yol yaptığımı hatırlıyorum, fazla yakmadığı için çok da yakıt konusunu düşünmedim açıkçası depoyu fulleyip ne kadar gidiliyo dersen sitede 500-550km yedekle beraber gidiliyo diye yazılmıştı ama bu kişinin kullanıma ağırlığına yüküne motorun ayarına buji ve hava filtresine lastik basınçına şehiriçi şehir dışı kullanıma rüzgara vb. etkenlerle değişir tabi sonuçta oldukça ekonomik yani kullandıkça anlarsın zaten.
tamam ankara mt sayfasına gel..pazar toplanıyoruz..kaskımız da motorumuz da aynı hangi semttesin
hayırlı olsun kardeşim :cat:
uzun süre kullanmayı düşünüyormusun
hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin
hayırlıolsun kazasız belasız benimde 10 gün öncesine kadar hayalimdi bu motor tekirdağa gidipgeldikten sonra fikrim değişti![]()
çankayadaym sen nerdensn
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:56 PM ----------
maddi durum başka motora elvermiyor arkadaş o yüzden bu motor uzun süre herşeym benimneden sordun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:58 PM ----------
saol kardeş sana da
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 PM ----------
hakikaten güzel motor dışardan bakmakla kullanmak çok farklı:cat:
birçokları alıyım 125-150 cc 3-5 bin km den sonra büyüteyim
gibi düşünüyorda ondan,
benim niyetim de cbf 150 almak ve 2-3 yıl onunla takılmak...