Yeni Motorum BMW K1200R

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika bir alet, güle güle kullan , k1200R kullanan bir arkadaşım daha var , çok memnun motosikletinden , umarım sende memnun kalırsın.

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız kullanmanızı dilerim.lastikler sanırım pilot road,ben size yine michelin ama pilot road 2 tavsiye ederim,2. ve 3. seçenek olarak ta dunlop qualifier ya da metzeler roadtec z6 tavsiye ederim,touring sınıfının en iyi lastikleri bunlar.ama ben çok spor kullanıyorum,limitleri zorluyorum ve lastiğin 5000 kmde bitmesi beni ilgilendirmez derseniz o zaman çok daha yumuşak hamurlu race kullanıma yatkın lastiklerde var:cat:

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza keder nasip etmesin.

Birde şu japon alman mevzusuna bi iki laf ta ben söylemek istiyorum.

Motor için o kadar iyi şeyler söylemişsin ama altındaki lastik ne hikmetse dandik :p ve o mükemmel makina nasıl olurda böyle bir kusurla dünyaya gelir.

Tabiki buradan anladığımız şudur ki sen yeterince motordan anlamıyorsun anlasan motor piyasasnın büyük kısmını elinde tutan firmaları yerin dibine sokan kelimeler etmezsin. Anlasan lastik derdine düşmezsin. Tabiki bmw herşeyi düşünmüş ve olabilir ama atla eşşeği kıyaslamak gerçekten büyük bir cinayet olmuş.

Seni tatmin etmiş olması tek kıstastır diğerleri önemli değil lakin senin değerlendirmen kesinlikle yeni motorunun heyacanı ile yazılan yanlış kelimelerdir.

Motorun güzel bütün motorlar güzel kullanıcıları kardeş allah daha ne versin .. bin şükür..

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim :rendeer:

alah kaza bela vermesin iyi günlerde kullan tekerin düz bassın

arkadaşım yeni motorun hayırlı olsun.
bence çok güzel bir seçim yapmışın(gerçi marka ve model seçimleri kişilere göre değişir)
benimde k1200r'ı test etme fırsatım oldu. öyle böyle değil gerçekten çok rahat ve konforlu bir motor (kullanınca insan farkı anlıyor)
en kısa zamanda bizede nasip olur inşallah

Hayırlı olsun.Fiyatı yazmışmıydınız okuyamadım. km de 180kuruş yakmış sizin alet.1200cc ye göre normal bir miktar.:cat:

Hayırlı olsun...
Bu motoru gerçekten anlamak için sürmek gerekiyor... Her ne kadar Honda hastası olsam da , ileride kesinlikle almak istediğim bir motosiklet.
K1200R'ı yaklaşık 1.5 saat , ve K1200's 'i yaklaşık 3 saat test sürüşüne çıkardım.
Bu süre beni kendilerine aşık etmeye yetti... Fakat S mi R mı derseniz ben yine R derim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Durun bakalım daha neler duyacağız:queen: gülüyorum arkadaşlar sadece gülüyorum:queen::queen::queen:
güç demiş arkadaşın biri yaw japonlar toz yutturur bmw ye plakasını bile okuyamazsın japonun:cherry:konfor demiş bende goldwing diyorum:cherry:sağlamlık demiş bunun hakkında yorum yapamam ikisinide uzun süre binmek gerekir...
Arkadaşlar bişeyin fiyatı pahalı diye çok üstün değildir bu firma stratjisidir.Üst kesime hitap etmek isterler fiyatlarıda yüksek tutarlar.Bmw nin üstünlüğünü laf etmiyorum ama sadece parça kalitesi ve fiyat yönünden üstündür...Geri kalan konularda japonlarla denk yada japonlardan zayıftır...Arkadaşın biride japon mondial gibi kaldı demiş yuh yaw sadece yuh!kullandığın japon ybr miydi arkadaşım onunlamı kıyaslıyosun bmw yi:queen:
Şaka bi yana bmw iyi markadır ama konu motosiklet olduğunda marka japondur bunu defalarca kanıtlamışlardır.Diğer markalar yüksek fiyat politikasıyla elit kesime hitap etmek ister konu budur...Japon otomobillerine gelince, ne kadar para o kadar köfte arkadaşlar japonlara gereken değeri veren amerikada ingilterede, mercedes- bmw infinitiye acura ya lexusa rakip olmaya çalışıyor adamların otomobilleri en çok satanlar listesinde hep bir numara.

Bi k1200s'e hangi motorlar yetişebilir söylermisin,ya siz bişey bilmiyonuz,yada benim gözlerim otobanda yanlış görüyo:p

Hayırlı olsun, lastik konusunda "Michelin CT2" için oldukça olumlu yorumlar duyuyorum.

Çok güzel bir makina olduğu belli zaten. Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde binmeye nasip etsin.:)

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza keder nasip etmesin.

Birde şu japon alman mevzusuna bi iki laf ta ben söylemek istiyorum.

Motor için o kadar iyi şeyler söylemişsin ama altındaki lastik ne hikmetse dandik :p ve o mükemmel makina nasıl olurda böyle bir kusurla dünyaya gelir.

Tabiki buradan anladığımız şudur ki sen yeterince motordan anlamıyorsun anlasan motor piyasasnın büyük kısmını elinde tutan firmaları yerin dibine sokan kelimeler etmezsin. Anlasan lastik derdine düşmezsin. Tabiki bmw herşeyi düşünmüş ve olabilir ama atla eşşeği kıyaslamak gerçekten büyük bir cinayet olmuş.

Seni tatmin etmiş olması tek kıstastır diğerleri önemli değil lakin senin değerlendirmen kesinlikle yeni motorunun heyacanı ile yazılan yanlış kelimelerdir.

Motorun güzel bütün motorlar güzel kullanıcıları kardeş allah daha ne versin .. bin şükür..

En büyük tecrübe, başkalarının tecrübelerinden istifade etmektir.
Ama sen bunu anlamayacak kaday toysun....
Kötülediğm japonlar benin kullandığım japonlar,seninkiler değil..
Lastik: bu tip motoru kullanan kişilerden yardım istedim...senden değil..
Anladıysan ne mutlu bana...

oktay abi motorun hayırlı uğurlu olsun, allah güzel kullanmak nasip etsin. beraber ıslatılırız artık:)

Hyırlı olsun güzel makina almışsın gazasız belasız kullanman dileği ile

En büyük tecrübe, başkalarının tecrübelerinden istifade etmektir.
Ama sen bunu anlamayacak kaday toysun....
Kötülediğm japonlar benin kullandığım japonlar,seninkiler değil..
Lastik: bu tip motoru kullanan kişilerden yardım istedim...senden değil..
Anladıysan ne mutlu bana...

Alem kıvırcık olmuş iki dakkada kıvırıyor sen kıvırmışsın çok görmüyorum.

İlk mesajın gayet acık kimden ne istediğini neye nasıl karar vereceğini bilememiş konuşmuşsun.

Keşke bütün akıllılar gibi ilk mesajını değişseydin de herkes yeseydi.

Allah şaşırtmasın kimseyi.

Lastik seçimini üretici motoru üreten firmaya sorman gerekir - ortaya laf atıp çözmeye çalışmak pek dahiyane olmasa gerek.

Senin japonun nasıldır bilemem tabiki fikirlerine saygı duyuyorum ama benim japonlarım hep çekik gözlü idi.

Tabiki başkalarının tecrübe ve bilgisini değerlendirmek gerek buna ilk olarak sen başla istersen. Birde sen neden insanların yazdıklarını anlamakta bukadar zorluk çekiyorsun gözlerindemi bir sorun var yaşmı kemale erdi..

Lafı fazla uzatmayayım tekrar tekrar hayırlı olsun diyorum. Allah cumlemize daha iyilerini nasip etsin kazaları belaları bizlerden uzaktutsun inşallah.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar