Durun bakalım daha neler duyacağız:queen: gülüyorum arkadaşlar sadece gülüyorum:queen::queen::queen:
güç demiş arkadaşın biri yaw japonlar toz yutturur bmw ye plakasını bile okuyamazsın japonun:cherry:konfor demiş bende goldwing diyorum:cherry:sağlamlık demiş bunun hakkında yorum yapamam ikisinide uzun süre binmek gerekir...
Arkadaşlar bişeyin fiyatı pahalı diye çok üstün değildir bu firma stratjisidir.Üst kesime hitap etmek isterler fiyatlarıda yüksek tutarlar.Bmw nin üstünlüğünü laf etmiyorum ama sadece parça kalitesi ve fiyat yönünden üstündür...Geri kalan konularda japonlarla denk yada japonlardan zayıftır...Arkadaşın biride japon mondial gibi kaldı demiş yuh yaw sadece yuh!kullandığın japon ybr miydi arkadaşım onunlamı kıyaslıyosun bmw yi:queen:
Şaka bi yana bmw iyi markadır ama konu motosiklet olduğunda marka japondur bunu defalarca kanıtlamışlardır.Diğer markalar yüksek fiyat politikasıyla elit kesime hitap etmek ister konu budur...Japon otomobillerine gelince, ne kadar para o kadar köfte arkadaşlar japonlara gereken değeri veren amerikada ingilterede, mercedes- bmw infinitiye acura ya lexusa rakip olmaya çalışıyor adamların otomobilleri en çok satanlar listesinde hep bir numara.
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza keder nasip etmesin.
Birde şu japon alman mevzusuna bi iki laf ta ben söylemek istiyorum.
Motor için o kadar iyi şeyler söylemişsin ama altındaki lastik ne hikmetse dandikve o mükemmel makina nasıl olurda böyle bir kusurla dünyaya gelir.
Tabiki buradan anladığımız şudur ki sen yeterince motordan anlamıyorsun anlasan motor piyasasnın büyük kısmını elinde tutan firmaları yerin dibine sokan kelimeler etmezsin. Anlasan lastik derdine düşmezsin. Tabiki bmw herşeyi düşünmüş ve olabilir ama atla eşşeği kıyaslamak gerçekten büyük bir cinayet olmuş.
Seni tatmin etmiş olması tek kıstastır diğerleri önemli değil lakin senin değerlendirmen kesinlikle yeni motorunun heyacanı ile yazılan yanlış kelimelerdir.
Motorun güzel bütün motorlar güzel kullanıcıları kardeş allah daha ne versin .. bin şükür..
En büyük tecrübe, başkalarının tecrübelerinden istifade etmektir.
Ama sen bunu anlamayacak kaday toysun....
Kötülediğm japonlar benin kullandığım japonlar,seninkiler değil..
Lastik: bu tip motoru kullanan kişilerden yardım istedim...senden değil..
Anladıysan ne mutlu bana...