Yeni Motorum BMW K1200R

hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin...on numara bir motor...:cat:

japon motorları tabikide tartışılmaz ama
bu makina başka bişey arkadaşlar.bundaki konfor,güç,sağlamlık kusura bakmayın ama hiç bir japonda yok.bu 3 faktörde almanlar japonlardan her zaman üstündür.bu arabalarındada da böyledir.mercedes,bmw,audi,volswagen nerde honda,suzuki vs nerde!güle güle kullan kazasız belasız,dertsiz,tasasız:wiinkk:

japon motorları tabikide tartışılmaz ama
bu makina başka bişey arkadaşlar.bundaki konfor,güç,sağlamlık kusura bakmayın ama hiç bir japonda yok.bu 3 faktörde almanlar japonlardan her zaman üstündür.bu arabalarındada da böyledir.mercedes,bmw,audi,volswagen nerde honda,suzuki vs nerde!güle güle kullan kazasız belasız,dertsiz,tasasız:wiinkk:

Len Honda oturdu, sisizn gibi düşünen robot yaptı hala yaranamıyo :p Adamın hedefi üst sınıf değil ki, pazar nerede genişse oraya yerleşiyorlar işte.

Nissan ve İnfiniti'ye ne diyeceksin peki :p Tek Japon Honda ve Suzuki mi :)

Bu be yaws sanki yer uçağı:) hayırlı olsun kardeşim Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

Len Honda oturdu, sisizn gibi düşünen robot yaptı hala yaranamıyo :p Adamın hedefi üst sınıf değil ki, pazar nerede genişse oraya yerleşiyorlar işte.

Nissan ve İnfiniti'ye ne diyeceksin peki :p Tek Japon Honda ve Suzuki mi :)

e tamam işte bak kendi parmaklarınla yazmışsın üst sınıf diye:)
yinede nissan ve infinity ne bmw e ne mercedes e nede audi e rakip olabilir
sınıf farkı var çünkü:p
ama tekrar diyorum japonları kötülemek değil maksatım ki bende japoncuyum
zaten motosiklette teknoloji japonların ama bmw başka bişey ayrı bir sınıf
onu söylüyorum.

Hayırlı olsun güle güle kazasız belasız bin.Kaça ve kaç km.de aldın?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oktay33 hayırlı olsun kazasız belasız binesin arkadaşım motoruna fakat japonlar hakkındakı yazın yanlış :farao:

bazı kişilerde hayatında japon racıng kullanmamış kalkıp burda bize bmw k1200r hız performans güç olarak üstüne yok diyor hahah ay koptum vala ılahı ya

Son düzenleme:
Arabamda BMW...artık motorumda BMW...
Bazı arkadaşlar Japon motorlar konusunda alınganlık göstermişler.
Benim kullandığım veya ara sıra uzun yolda kullandığım japonlar ile kıyasladım...
Bu motorlar: CBF 1000, Yamaha Fazer 1000,Honda VFR800 ve Paneuropean..
hepsi farklı sınıf olabilirler ama ortak özellikleri..(pan european hariç) güvenlik ve konfor çok düşük,yorucu..
BMW'den ufak bir örnek vereyim: Frene bastığınız anda, motor sizin hızınıza göre frenleri sıkıyor...ufak bir ayrıntı ama, mükkemellik ayrıntıda gizlidir.
Yolda giderken ESA ile ( elektronik arka amortisör ayarı) ister Normal sürüş,ister konfor sürüş ( aynı enduro motosiklet rahatlığı gibi) ister sport sürüş seçebiliyosunuz...ben motora binerken bu ayarı yaparım, böyle şeye ihtiyacım yok diyorsanız o zaman şunları aklınıza getirin: arabanızda merkezi kilit olmadığı zaman kapıları açarken halinizi düşünün veya otomatik cam olmadığı zamanlarda yolcu camını açarken halinizi düşünün..
Tamam, her şey imkan meselesi...ama imkanınız varsa rahat ve güvenliği seçin derim..

...

Bazı arkadaşlar Japon motorlar konusunda alınganlık göstermişler.

..

Hassasiyet gösteren arkadaşda Aprılıacı...İtalyan style yani...:p

bakma BMW tercih edilmemesinin sebebi tamamane distribütörle alakalı bir durum...zamanla anlayacaksın servis hizmeti aldığında...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım yaw ne öyle bu iyi bu kötü yapmayın arkadaşlar hepsi ayrı güzel bende diyim şimdi DUCATI nin üstüne motor yok motogp de bile birinci oldu olurmu,olmaz hespi kalite, en güzel motor sabah marşına basıp bindiğin motor:cat:

345

Durun bakalım daha neler duyacağız:queen: gülüyorum arkadaşlar sadece gülüyorum:queen::queen::queen:
güç demiş arkadaşın biri yaw japonlar toz yutturur bmw ye plakasını bile okuyamazsın japonun:cherry:konfor demiş bende goldwing diyorum:cherry:sağlamlık demiş bunun hakkında yorum yapamam ikisinide uzun süre binmek gerekir...
Arkadaşlar bişeyin fiyatı pahalı diye çok üstün değildir bu firma stratjisidir.Üst kesime hitap etmek isterler fiyatlarıda yüksek tutarlar.Bmw nin üstünlüğünü laf etmiyorum ama sadece parça kalitesi ve fiyat yönünden üstündür...Geri kalan konularda japonlarla denk yada japonlardan zayıftır...Arkadaşın biride japon mondial gibi kaldı demiş yuh yaw sadece yuh!kullandığın japon ybr miydi arkadaşım onunlamı kıyaslıyosun bmw yi:queen:
Şaka bi yana bmw iyi markadır ama konu motosiklet olduğunda marka japondur bunu defalarca kanıtlamışlardır.Diğer markalar yüksek fiyat politikasıyla elit kesime hitap etmek ister konu budur...Japon otomobillerine gelince, ne kadar para o kadar köfte arkadaşlar japonlara gereken değeri veren amerikada ingilterede, mercedes- bmw infinitiye acura ya lexusa rakip olmaya çalışıyor adamların otomobilleri en çok satanlar listesinde hep bir numara.

oktay33 hayırlı olsun kazasız belasız binesin arkadaşım motoruna fakat japonlar hakkındakı yazın yanlış :farao:

bazı kişilerde hayatında japon racıng kullanmamış kalkıp burda bize bmw k1200r hız performans güç olarak üstüne yok diyor hahah ay koptum vala ılahı ya

burda sanırım lafın bir ucu bana dokunuyor:)
valla gece kimin ne kullanıp kullanmadıgını bilemezsin ben kendi adıma
her türlü makinayı kullandım sahip olmadım ama kullandım.senin sahibi olduğun
motoruda kullandım.acaba sen hiç bmw motor kullandınmı?kıyas yapma lüksüne şansına sahip oldunmu?unutma kontrolsüz güç güç değildir:wiinkk:

Güle güle kullanın. Pro'ya katılıyorum, yıllarca bindiğiniz Japon motorlara haksızlık etmişsiniz biraz. Hemen yabana atmayın onca motoru. Satın aldığınız motoru denedim. Beni o kadar etkilemedi. Özellikle de frenajı ve ABS çok hoş bir izlenim bırakmamıştı. Ön ve arka freni ayrı kontrol edebildiğim ABS'li motorları kişisel olarak tercih ederim. Bir de tabii Metehan'ın belirttiği servis problemi var. En pahalı motosikletlerden birisini alıp ta, serviste bunlarla Çin malı scooter servislerinin özeni ve alakasından daha az ilgilenildiğini görünce ve faturayı elinize alınca anlaşılacak birşey bu. Yine de size güzel neşeli seyahatler diliyorum.

Son düzenleme:
srhtsglm yok hacı ben şimdi kalkıpta seninle yada kımseyle böyle birşeyi tartışacak değilim hem uğraşamam hemde vaktim yok :cat: yani sen kafana göre haklısın tamammı dostum :wiinkk:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullan inşallah:rendeer:

BMW güzel makineler yapıyor, iyi bir seçim. :cat:

srhtsglm yok hacı ben şimdi kalkıpta seninle yada kımseyle böyle birşeyi tartışacak değilim hem uğraşamam hemde vaktim yok :cat: yani sen kafana göre haklısın tamammı dostum :wiinkk:

tartışmak değil fikir alışverişi:rendeer:
ayrıca tartışmak iyidir belli çerçeveler ve kurallar içinde.sende haklısın ayrıca herkes haklı.haklı aramıyoruz bizimkisi başka bişey:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar