Yeni motorum Aprilia Scarabeo (resimler)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
toprak hayırlı olsun
vay be onca motor ve sonunda gene scooter
bayadır görüşemedik :(
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin

Saolasın toprağım, haklısın yine döndük dolandık scooter a karar verdik. 250 cc üstü motorun bana gereksiz olduğuna karar verdim :)

mete_han abi : saolasın , sen en eski scarabeo kullanıcısısın :) İcimizdeki italyan aşkı bambaska :p

Saolun tekrardan arkadaslar..

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
Saolasın toprağım, haklısın yine döndük dolandık scooter a karar verdik. 250 cc üstü motorun bana gereksiz olduğuna karar verdim :)

mete_han abi : saolasın , sen en eski scarabeo kullanıcısısın :) İcimizdeki italyan aşkı bambaska :p

hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız binesin,sende artık bizimlesin,scarabeo sadece bir scooter degil o bir prenses,özellikle beyazı çok güzel görünüyor,bu sene scarabeo nun senesi olacak:queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------

ben motor diye buna derim...İtalyan estetiği ve işçiliği hep bir adım önde...çantanda gerçekten çok hoş abicim...güle güle kullan...kaza bela vermesin Allah...

ben özellikle işçilikte şu detaylara hayran oldum...sele düz ve yumuşak o hususta ben zaten test etmiştim...

şu parçalardaki detaylara bakın lütfen...

varyatöre havalandırma kanalı açmışlar değil mi...yanlışmıyım...

kaliper tamamen özgün tasarım...

bu küçük detay ise balans için takılmış kurşun değil mi o...vay be harika...gerçek bir şehir makinası...huzur şehir içinde skutırda agalar kim ne derse desin...

hacı gel alalım sanada bi scarabeo,zaten sloganımız huzur scarabeo da:queen: ,salla derenin birine şu senin cbf yi balıklar binsin,alım gücümüzü de pek aşmıyor (azcık kassada idare edilio) 2.7 lt benzinle 100km gidiom son sürat 140 görüyor daa ne istersin Allah tan demi?

F54

arkadaşım böyle motor konulurmu siteye be eğer birgün scooter alırsam ya aprilla yada vespa plase olarak kymco yanlız bunu adamlar çok ince ayrıntılarla bence mükemmele yakın yapmışlar bu moto yu kazasız sürüşler:cat:

Gerçekten gelin gibi çok hoş:rendeer:

Bu motorun yaptığını bi 250cc maxi scooter yapamaz!!! Hem araçların kolay kolay sıkıştıramayacağı kadar seri hemde aralardan kolayca geçebilicek kadar ince ve hafif:cat:

Boyu değil işlevi maxi:cherry: hatta İstanbul trafiğinde mega:queen:

abi inan İtalyan motorların hayalleriyle büyüdüm...hayallerim skutırdı...vespalar malum her genc kızın hayali:p...bazen neden 1.60 boyunda bir bücür olarak varolmadım diye düşünürüm...bana göre motor yok valla...

bu felsefeyi benimsemen gerçektende hoş...senle gittiğimiz en son (yuvacık)gezide bu eziyete ne için katlandığını merak ederdim...:cat:

hacı gel alalım sanada bi scarabeo,zaten sloganımız huzur scarabeo da:queen: ,salla derenin birine şu senin cbf yi balıklar binsin,alım gücümüzü de pek aşmıyor (azcık kassada idare edilio) 2.7 lt benzinle 100km gidiom son sürat 140 görüyor daa ne istersin Allah tan demi?

aga inanmıcan ama benim hayallerimi 6500 euroluk beverly 300 i süslüyor...bu parayı sırf kur farkı yüzünden veremesekte...ilerde devlet 1 euro 1 tl derse yırtarız...:p kırmızı beverly 250 ler halen kafamın bir köşesinde...

http://www.fercomotor.com.tr/web/4-151-1-1/ferco/piaggio/modeller/beverly_300_i_e_

aga bugün şunu farkettim...spacy 110 ile bile huzuru yakalıyorsun...ayağını yerden kessin ne olursa olsun...cbfdeki sorun çözüldü ve motorumu ne kadar özlediğimi farkettim...

birde şu var aga...ben skutırda bel ve boyun sorunu yaşıyorum...valla...ne dersin bu teorime...skutır seni biraz kambur durmaya sevk ediyor...ve bel ağrısı yapıyor...birde ön camın hizasına kafanı getirmeye çalışıyorsun rüzgardan korunmak için...bu seferde boyun ağrıyor...

benim cbfyi dünyanın en çirkin balıkları kaya balıkları yesin vallahi ardım abile bakmam...:p

İtalyan motor aşkına iki yalandan foto koyalım...hep yaparım bunu...:queen:

işte motor budur...anlayana tabi...:p 2005 te zayıfmışım len...tığ gibiymişim...:p

bu fotoları skulhunter çekmişti...o zamanlar adminle aram iyiydi...şimdi limoni...:mrgreen:

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
aga inanmıcan ama benim hayallerimi 6500 euroluk beverly 300 i süslüyor...bu parayı sırf kur farkı yüzünden veremesekte...ilerde devlet 1 euro 1 tl derse yırtarız...:p kırmızı beverly 250 ler halen kafamın bir köşesinde...

http://www.fercomotor.com.tr/web/4-151-1-1/ferco/piaggio/modeller/beverly_300_i_e_

aga bugün şunu farkettim...spacy 110 ile bile huzuru yakalıyorsun...ayağını yerden kessin ne olursa olsun...cbfdeki sorun çözüldü ve motorumu ne kadar özlediğimi farkettim...

birde şu var aga...ben skutırda bel ve boyun sorunu yaşıyorum...valla...ne dersin bu teorime...skutır seni biraz kambur durmaya sevk ediyor...ve bel ağrısı yapıyor...birde ön camın hizasına kafanı getirmeye çalışıyorsun rüzgardan korunmak için...bu seferde boyun ağrıyor...

benim cbfyi dünyanın en çirkin balıkları kaya balıkları yesin vallahi ardım abile bakmam...:p

İtalyan motor aşkına iki yalandan foto koyalım...hep yaparım bunu...:queen:

işte motor budur...anlayana tabi...:p 2005 te zayıfmışım len...tığ gibiymişim...:p

bu fotoları skulhunter çekmişti...o zamanlar adminle aram iyiydi...şimdi limoni...:mrgreen:

151_1_151_600x400.jpg

hacı acıma ama gerçek biz aynı kıza aşığız :queen: ,ama bazı gerçeklerde var,bu kızın barmağına yüzük takabilcek büzük bizde yok 14200 tl ne demek sen biliyonmu?bu arada teorine yeni bir boyut ekliyim ,o dediğin problem motorun üstüne sepetin içindeki kobra gibi çöreklenirsen bazı scooterlerde oluyor,benim daha önceki scooter xmax tı dediin gibi kafamı siperliğin arkasına denk getircem derken,sırt ağrısı beni öldürüyordu,ama scarabeo da oturuş şekli mükemmel,ne sırt nede boyun ağrıyor,motoru ilk aldığımda dikkatimi çeken birşeydi ,kendi kendime sordum benim dayanılmaz sırt ağrılarım bunda neden olmuyor diye,meğerse dizayn olayıymış :p zaten adam gücücük cam koymuş önüne arkasına saklanman mümkün degil, cüce filan olman lazım anca :),aklıma ne geldi bilionmu ,hani bu istanbulda dev akvaryumlar var içinde köpekbalığı filan dolanıyor,bunlardan birine bağışla cbf yi akvaryuma koysunlar,üstüne inceden birtanede iskeletor oturttularmı tamamdır:queen:akvaryuma dekorasyon olarak birebir gider,hemde arada bi gidip ziyaret bile edebilirsin

hacı acıma ama gerçek biz aynı kıza aşığız :queen: ,ama bazı gerçeklerde var,bu kızın barmağına yüzük takabilcek büzük bizde yok 14200 tl ne demek sen biliyonmu?bu arada teorine yeni bir boyut ekliyim ,o dediğin problem motorun üstüne sepetin içindeki kobra gibi çöreklenirsen bazı scooterlerde oluyor,benim daha önceki scooter xmax tı dediin gibi kafamı siperliğin arkasına denk getircem derken,sırt ağrısı beni öldürüyordu,ama scarabeo da oturuş şekli mükemmel,ne sırt nede boyun ağrıyor,motoru ilk aldığımda dikkatimi çeken birşeydi ,kendi kendime sordum benim dayanılmaz sırt ağrılarım bunda neden olmuyor diye,meğerse dizayn olayıymış :p zaten adam gücücük cam koymuş önüne arkasına saklanman mümkün degil, cüce filan olman lazım anca :),aklıma ne geldi bilionmu ,hani bu istanbulda dev akvaryumlar var içinde köpekbalığı filan dolanıyor,bunlardan birine bağışla cbf yi akvaryuma koysunlar,üstüne inceden birtanede iskeletor oturttularmı tamamdır:queen:akvaryuma dekorasyon olarak birebir gider,hemde arada bi gidip ziyaret bile edebilirsin

bir hatunu 1000 kişi ister bir kişi alır...o ben olucam ve vurucam kırbacı vurucam kırbacı...:cherry: bu ağrıların sebebi dediğin gibi milimetrik detaylar...

5 cm cam aşağıda kaldığında bu senin için omurlarına binecek yük demek...camın hep yüz hizasından daha aşağıda olması taraftarıyım...nedeni yağmurlu havalarda camın arkasını iyi seçememek...yani rüzgar yemek farzdır bana göre...

benim cbfden dekoratif bir tema olmaz hacı...göz zevkini bozar milletin...balıklarında ruh sağlığını düşünmek lazım...:queen:

Nfs

Alsam bende aynısından alırdım..Kazasız belasız...:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar