hayırlı olsun arkadaşım güzel motosiklet siirte bunlar bu sezon çok tahsilat için alıyorlar ama güzel motor allah kaza bela vermesin
kaça aldın bu arada?
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun hepiniz cok sağolun allah herkese kaazasız belasız sürüş nasip etsin.iste ne yapalım ya bazıları isimne bişiler eklemişyamasaki napalım param buna yetti ama ben sölerim yapsınlar honmaha yada honzuki
hepnz sağolun.
fatura işlermleri hepsi 1.850 tl tuttu bide tekerlere yanak attım ve ön korkuluk attım onlarda 50 tl tuttu 1900 etti 600 tl peşin 1300 taksit 13 ay ayda 100 TL.
Allah kimseye kaza bela göstermesin hepiniz sağolun.
Hayırlı olsun kardeşim
Allah kaza yüzü göstermesin:cat: iyi bir kask ve elzem olan koruyucu unsaurları da eksik etmezsin inşallah:wiinkk:
Motosikletin ismine gelinceeee....ben Yamaha ve Kawasaki'den (Yamasaki) daha şirin bir yavru beklerdim:mrgreen:
Violence,
amaç yermek değil biraz takılmak
Motosikletin adı değil önemli olan:wiinkk: ayaklarını yerden kesen ve sana motosikletin vadettiği özgürlüğü veriyorsa daha ne istersin ki....
arkadaslar hepinize tek tek tesekkür ederim sıfır aldım bnde fatura şu bu hepsi 1900 e oturdu 600ü peşin 1300 de taksit ile 13 taksit ayda 100 TL inş herkes alır gönlüne göre bi motor bu gün 32 km yaptımyakıtı cok süper yaw 5 tl lik koydum halada icinde var
) Rx ten kat ve kat iyi yaw yakıt konusunda
hekeze kazasız sürüsler arkadaslar allaha emanet olun
:cyclopsan:cyclopsan İstanbuldada bayisi olsa hemen gider bugun bi tanede ben alırdım :salut: :salut:
Bu arada hayırlı oolsun gule gule kullan