yeni motorr alddıımmm :)))

Hayal guzel bırsey.Hayal etmekde. Gule gule kazasız belasız kullan.Ruzgarın eksık olmasın.Daha ıyılerıne kavusman dılegı ıle.

hayırlı olsun arkadaşım güzel motosiklet siirte bunlar bu sezon çok tahsilat için alıyorlar ama güzel motor allah kaza bela vermesin

kaça aldın bu arada?

Son düzenleme:
çil çil motor maşallah kazasız belasız binmek nasip etsin Allah..yağmurda bırakma fazla

arkadaşlar allah hepinizden razı olsun hepiniz cok sağolun allah herkese kaazasız belasız sürüş nasip etsin.iste ne yapalım ya bazıları isimne bişiler eklemiş :) yamasaki napalım param buna yetti ama ben sölerim yapsınlar honmaha yada honzuki :D hepnz sağolun.

hayırlı olsun arkadaşım güzel motosiklet siirte bunlar bu sezon çok tahsilat için alıyorlar ama güzel motor allah kaza bela vermesin

kaça aldın bu arada?

fatura işlermleri hepsi 1.850 tl tuttu bide tekerlere yanak attım ve ön korkuluk attım onlarda 50 tl tuttu 1900 etti 600 tl peşin 1300 taksit 13 ay ayda 100 TL.

Allah kimseye kaza bela göstermesin hepiniz sağolun.

Hayırlı olsun kardeşim:)
Allah kaza yüzü göstermesin:cat: iyi bir kask ve elzem olan koruyucu unsaurları da eksik etmezsin inşallah:wiinkk:

Motosikletin ismine gelinceeee....ben Yamaha ve Kawasaki'den (Yamasaki) daha şirin bir yavru beklerdim:mrgreen:

arkadaşlar allah hepinizden razı olsun hepiniz cok sağolun allah herkese kaazasız belasız sürüş nasip etsin.iste ne yapalım ya bazıları isimne bişiler eklemiş :) yamasaki napalım param buna yetti ama ben sölerim yapsınlar honmaha yada honzuki :D hepnz sağolun.

fatura işlermleri hepsi 1.850 tl tuttu bide tekerlere yanak attım ve ön korkuluk attım onlarda 50 tl tuttu 1900 etti 600 tl peşin 1300 taksit 13 ay ayda 100 TL.

Allah kimseye kaza bela göstermesin hepiniz sağolun.

Violence,
amaç yermek değil biraz takılmak:)
Motosikletin adı değil önemli olan:wiinkk: ayaklarını yerden kesen ve sana motosikletin vadettiği özgürlüğü veriyorsa daha ne istersin ki....

Son düzenleme:
Hayırlı olsun kardeşim:)
Allah kaza yüzü göstermesin:cat: iyi bir kask ve elzem olan koruyucu unsaurları da eksik etmezsin inşallah:wiinkk:

Motosikletin ismine gelinceeee....ben Yamaha ve Kawasaki'den (Yamasaki) daha şirin bir yavru beklerdim:mrgreen:

Violence,
amaç yermek değil biraz takılmak:)
Motosikletin adı değil önemli olan:wiinkk: ayaklarını yerden kesen ve sana motosikletin vadettiği özgürlüğü veriyorsa daha ne istersin ki....

doğru dion abi adı önemli deil önemli olan ayakları yerden kesmesi dediğin gibi .sağol bu arada abim.

arkadaslar darısı olmayanların basına inş herkes istediği motora kavuşur cok sağolun kazasız belasız günler.

hayırlı olsun.. Allah hiç kaza bela göstermesin.. çok güzel görünüyor pırıl pırıl maşallah.. aramızdan birileri motor aldığında sanki kendim almış gibi seviniyorum.. güle güle kullan..

arkadaslar hepinize tek tek tesekkür ederim sıfır aldım bnde fatura şu bu hepsi 1900 e oturdu 600ü peşin 1300 de taksit ile 13 taksit ayda 100 TL inş herkes alır gönlüne göre bi motor bu gün 32 km yaptım :D yakıtı cok süper yaw 5 tl lik koydum halada icinde var :)) Rx ten kat ve kat iyi yaw yakıt konusunda :D hekeze kazasız sürüsler arkadaslar allaha emanet olun

:cyclopsan:cyclopsan İstanbuldada bayisi olsa hemen gider bugun bi tanede ben alırdım :salut: :salut:

Bu arada hayırlı oolsun gule gule kullan

sağolun arkadaslar

:cyclopsan:cyclopsan İstanbuldada bayisi olsa hemen gider bugun bi tanede ben alırdım :salut: :salut:

Bu arada hayırlı oolsun gule gule kullan

abi istersen burya gel alalım sanada bitane otobüs firmasıyla anlasırsın bagaja atarlar her türlü yarrdımı ederim sana abim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar