yeni motor alıcam lütfen yardım

merhaba arkadaşlar bende yeni bir motor almak istiyorum ama daha önce hiçbir tecrübem olmadı sizce hangisi ilk kullanıcı için uygundur, ben vespa LX150 diyorum, vespa hakkında pek araştırma yapmadım ama vespayı kafaya taktım ne dersiniz teşekkürler :cat:

hoşgeldin önce :rendeer:
ama bunalıma gireceğim bu hangi motorla başlayayım topiklerinden. yukarıda arama var. oraya bilgi almak istediğin topiği yaz, daha önce bir başlık açılmışsa oradan devam et. hiç başlık yoksa sen bir başlık aç. 21. yy'dayız, zaman çok değerli. kimsenin aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaya vakti yok.

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

yeni başlıyacaksan ucuz çinli scooterler de olabilir nasılsa düşe kalka öğreneceksin vespa zayii olmasın bence ucuz bir motorla başla kullanabileceğine kanaat getirince büyük cc ye terfi edersin ve istediğin kalitede alırsın saygılar..

kardeş okadar para weripte vespa alma o fiyata çok daha büyükleri war yeni başlıcksan SYM MIO 100 al pişman olmazsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scotter al bencede

bandit07' Alıntı:
kardeş okadar para weripte vespa alma o fiyata çok daha büyükleri war yeni başlıcksan SYM MIO 100 al pişman olmazsın
alma....
demıyorum ama fıyatları bence de yuksek.....
unutmadan hosgeldın..!!!:)

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
bence seçimini hangi yönde yapacaksan vitesli mi yoksa scooter mı karar ver? scooter dersen frenleri sağlam tutan bir araçla başla, vitesli dersen 125 cc lik bir motor tercih et. scooter da ayrıca lastikleri büyük olan muhakkak tercihin olsun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar