Yeni motor alacağım diyenlerin %' de kaçı motor aldı ?

Ben aldım mesala başlık açmadan.

Zaten araştırmayı bilen insan hangi motoru alıyım diye kolay kolay başlık açmaz.Kendi araştırır bulur ve alır ama motordan anlamayan açması normaldir.Birde araştrmadan açanlar var onlar gereksiz işte.

Ben aldım mesala başlık açmadan.

Zaten araştırmayı bilen insan hangi motoru alıyım diye kolay kolay başlık açmaz.Kendi araştırır bulur ve alır ama motordan anlamayan açması normaldir.Birde araştrmadan açanlar var onlar gereksiz işte.

aslında söylemek istediğimde buydu bizdeki
hazıra alışma ve tembellik hormonu fazlalığı
araştırma inceleme özelliklerini yok ediyor

dediğin doğru ama Bende alma niyetiyle Açmısdım ama Hayat Sartları yüzünden Şu an askıya aldım ve scooterden vazgeçip ,Chopper almayı bile düşündüm.Ayrıyetden Motor almasakda ehliyeti aldık oda bi başarıdır. :)

Bende bir kaç konu açmıştım ama mutlu son ile bitmedi ::) alacağım kişi ile anlasamadık buradan olumlu cevap almıstım.

bu siteden motor tavsiyelerine uzun süre gözgezdirdim...

bu siteden motor tavsiyelerine uzun süre göz gezdirdim ve bayağı da faydalı oldu gibi. Ancak bende herhangi bir başlık açmadan, şehir içinde kullanmak için bir japon olmasa da (biraz da duygusal) benzeri bir "kanuni windy s" aldım sonunda. Sonra da siteye üye oldum.

Son düzenleme:
alıp başlık açanlardan kervanındanım güzel bişi her güzel bişi gibi motor almak için buraya başlık açanların kafası dahadamı karışıyo acaba :silent:

Hemen her gün defalarca açılan ve altına
sayfalarca cevap verilen motor önerilerinin
ne kadarı mutlu sonla bitiyor.

(çoğunda da olmayan motor için cevap verenler
kendi aralarında sert tartışmalara giriyorlar)

Yoksa motor alma, imkanı ve ihtimali olmayanlar
tatmini sanal dünyada mı arıyorlar.

Varmı acaba böyle bir istatistik çalışma veya olmalı mı?

hocam sanırım siz motor satıcısısınız

Mondial 150 ZAT başlığına yazdım, bilgilendim ve motoru aldım şahsen :)

3 Yıldır almayı düşünüyordum. 34 gün önce aldım. hemde 3 yıl önce almayı düşündüğüm motoru.

buraya şunu alacağım diye yazmak aklıma bile gelmedi,ayıp mı ettik yani:cherry:

Eğer bu cumartesi sınavım olduğunu göz önünde bulundurursanız benim açtığım kıyaslama konularının boşa olmadığını anlarsınız ;)

3 Yıldır almayı düşünüyordum. 34 gün önce aldım. hemde 3 yıl önce almayı düşündüğüm motoru.

benim üyeliğim 3 yıl olmadı.. Ama ben hala al(a)madım.

konuyu açan dostumuz sitem etmek için açmış..

ama öyle değil işte.. her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor.

arkadaşların eşi, sevgilisi, annesi veya babası karşı.. benim sülalem karşı çıkıyor.. "istanbul'da olmaz" diyor. istanbul dışına taşınınca karışmayacağı sözünü eşimden aldım...

ha üyeliğim müddetince neler mi yaptım?

forumda önce GV 250'ye yazıldım.. hatta abuk sorular da sordum.. sohbetlerde izlediğim sıkıntı nedeniyle soğudum.. Sonra 125 cc'lik SM'si ile ilgilendim.

arkadaşlar için çok önemli fark olan enduro, cruiser, SM vs vs benim için hala önemli değil. Önemli olan ruhumu gezdirecek 200-300 km yollarda da taşıyacak, şehir içinde de taşıyacak iki teker...

Sonra Kymco 2500 cc cruiser'e yakın durdum.

sonra düşündüm bana uygun olanı scooter.. Kymco agility city ile ilgilendim. o arada honda 150 psi çıktı. hala ona flörtüm sürüyor.

kabahatsa hala almadım.

ama aşkla forumu izlemeyi sürdürüyorum... 1.5 yıl sonrası için hayaller kurmayı da sürdürüyorum.

Bu arada çok ama çok şey öğrendim forumda... motorlar hakkında teknik bilgiler, pratik bilgiler, çeşitli hava durumlarında ve çeşitli tür motorlarda seyir bilgileri edindim.

öğrenmeye devam ediyorum.

şimdilik ve epey zaman daha klavye motorcusuyum. Kaskım odamda... Tam karşımda bakışıyoruz...

Motorsuzluğum devam ediyor hala...

Forumu izlemeye ve zaman zaman sohbetlere katılmaya da devam ediyorum hala...

Var mı itirazı olan?

benim üyeliğim 3 yıl olmadı.. Ama ben hala al(a)madım.

konuyu açan dostumuz sitem etmek için açmış..

ama öyle değil işte.. her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor.

arkadaşların eşi, sevgilisi, annesi veya babası karşı.. benim sülalem karşı çıkıyor.. "istanbul'da olmaz" diyor. istanbul dışına taşınınca karışmayacağı sözünü eşimden aldım...

ha üyeliğim müddetince neler mi yaptım?

forumda önce GV 250'ye yazıldım.. hatta abuk sorular da sordum.. sohbetlerde izlediğim sıkıntı nedeniyle soğudum.. Sonra 125 cc'lik SM'si ile ilgilendim.

arkadaşlar için çok önemli fark olan enduro, cruiser, SM vs vs benim için hala önemli değil. Önemli olan ruhumu gezdirecek 200-300 km yollarda da taşıyacak, şehir içinde de taşıyacak iki teker...

Sonra Kymco 2500 cc cruiser'e yakın durdum.

sonra düşündüm bana uygun olanı scooter.. Kymco agility city ile ilgilendim. o arada honda 150 psi çıktı. hala ona flörtüm sürüyor.

kabahatsa hala almadım.

ama aşkla forumu izlemeyi sürdürüyorum... 1.5 yıl sonrası için hayaller kurmayı da sürdürüyorum.

Bu arada çok ama çok şey öğrendim forumda... motorlar hakkında teknik bilgiler, pratik bilgiler, çeşitli hava durumlarında ve çeşitli tür motorlarda seyir bilgileri edindim.

öğrenmeye devam ediyorum.

şimdilik ve epey zaman daha klavye motorcusuyum. Kaskım odamda... Tam karşımda bakışıyoruz...

Motorsuzluğum devam ediyor hala...

Forumu izlemeye ve zaman zaman sohbetlere katılmaya da devam ediyorum hala...

Var mı itirazı olan?

Arkadaşım süpersin diyecek başka kelime yok :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar