3 Yıldır almayı düşünüyordum. 34 gün önce aldım. hemde 3 yıl önce almayı düşündüğüm motoru.
benim üyeliğim 3 yıl olmadı.. Ama ben hala al(a)madım.
konuyu açan dostumuz sitem etmek için açmış..
ama öyle değil işte.. her zaman her şey istediğiniz gibi olmuyor.
arkadaşların eşi, sevgilisi, annesi veya babası karşı.. benim sülalem karşı çıkıyor.. "istanbul'da olmaz" diyor. istanbul dışına taşınınca karışmayacağı sözünü eşimden aldım...
ha üyeliğim müddetince neler mi yaptım?
forumda önce GV 250'ye yazıldım.. hatta abuk sorular da sordum.. sohbetlerde izlediğim sıkıntı nedeniyle soğudum.. Sonra 125 cc'lik SM'si ile ilgilendim.
arkadaşlar için çok önemli fark olan enduro, cruiser, SM vs vs benim için hala önemli değil. Önemli olan ruhumu gezdirecek 200-300 km yollarda da taşıyacak, şehir içinde de taşıyacak iki teker...
Sonra Kymco 2500 cc cruiser'e yakın durdum.
sonra düşündüm bana uygun olanı scooter.. Kymco agility city ile ilgilendim. o arada honda 150 psi çıktı. hala ona flörtüm sürüyor.
kabahatsa hala almadım.
ama aşkla forumu izlemeyi sürdürüyorum... 1.5 yıl sonrası için hayaller kurmayı da sürdürüyorum.
Bu arada çok ama çok şey öğrendim forumda... motorlar hakkında teknik bilgiler, pratik bilgiler, çeşitli hava durumlarında ve çeşitli tür motorlarda seyir bilgileri edindim.
öğrenmeye devam ediyorum.
şimdilik ve epey zaman daha klavye motorcusuyum. Kaskım odamda... Tam karşımda bakışıyoruz...
Motorsuzluğum devam ediyor hala...
Forumu izlemeye ve zaman zaman sohbetlere katılmaya da devam ediyorum hala...
Var mı itirazı olan?