Yeni Laptop Alacağım . Tavsiyelerinizi Bekliyorum . ( Asus , Dell , Lenovo )

Kocaeli İl Temsilcisi
Yuh hocam sen naptın ya 18bin tl falan :cherry: :cherry:

Buyur bak , 18.500 tl :queen: http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt80-core-i7-4980hq-28ghz-32gb-2x256ssd-1tb-184-sli-2xgtx980m-8gb-w81.html#ozellikler

oyun oynamayacaksanız gösterdikleriniz yeterde artar bile. alın 1.dell'i tepe tepe kullanın.

Oyun yalnızca Roma total war 2 oynayacağım . Sizce nasıl olur performansı ?

Oyunun tavsiye edilen sistem özellikleri ;

İşletim Sistemi: Windows 7 / Windows 8
İşlemci: 2nd Generation Intel Core i5 işlemci (veya daha iyisi)
Hafıza: 4GB RAM
Ekran kartı: 1024 MB DirectX 11 destekli ekran kartı
DirectX®:11
Sabit Disk: 35 GB alan
Ekran çözünürlüğü: 1920×1080

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayatta o kadar para vermem :cherry:

O kadar param olsun bende vermem zaten . :) O paraya az daha koyar Yamaha Xj6n alırım . :mrgreen: 5 bin tl 10 bin tl aralarında da notebooklar var . Bu işte ayı motosiklet gibi . Ne kadar ekmek o kadar köfte . Ben anca ybr tarzı bişey alabilirim . :p

O kadar param olsun bende vermem zaten . :) O paraya az daha koyar Yamaha Xj6n alırım . :mrgreen: 5 bin tl 10 bin tl aralarında da notebooklar var . Bu işte ayı motosiklet gibi . Ne kadar ekmek o kadar köfte . Ben anca ybr tarzı bişey alabilirim . :p

:cherry: az daha koymak bu forumda fenomen oldu ya :cherry: bu laptop piyasası dolara endeksli sanırım dolar 3lira 3 kuruş oldu zaten aldı başını gidiyor.. Her şeyin fiyatı yükseldi..

Kocaeli İl Temsilcisi

Amaç yüzde 75 gündülük kullanım , yüzde 25 ise boş zamanlarda oyun oynayacağım .

:cherry: az daha koymak bu forumda fenomen oldu ya :cherry: bu laptop piyasası dolara endeksli sanırım dolar 3lira 3 kuruş oldu zaten aldı başını gidiyor.. Her şeyin fiyatı yükseldi..

Sorma kardeşim önüne gelen artık az daha koy ybr al diyor ama ybr bile 5.500'ü geçti sıfırı . Artık az daha koy 250 cc al derler herhalde. :) Elektronik eşyalar çoğunlukla dolar bazlı maalesef . 2 ay önce laptop alsaydım şuan ki alacağımdan daha performanslı bir şey alırdım aynı paraya . Motosiklet ekipmanlarıda euro bazlı . 3.45 oldu euro da ... Bu ülkede yaşanmaz artık , fırsatını bulup amerikaya falan gitmek lazım . :salut:

Amaç yüzde 75 gündülük kullanım , yüzde 25 ise boş zamanlarda oyun oynayacağım .

Sorma kardeşim önüne gelen artık az daha koy ybr al diyor ama ybr bile 5.500'ü geçti sıfırı . Artık az daha koy 250 cc al derler herhalde. :) Elektronik eşyalar çoğunlukla dolar bazlı maalesef . 2 ay önce laptop alsaydım şuan ki alacağımdan daha performanslı bir şey alırdım aynı paraya . Motosiklet ekipmanlarıda euro bazlı . 3.45 oldu euro da ... Bu ülkede yaşanmaz artık , fırsatını bulup amerikaya falan gitmek lazım . :salut:

Nolursa olsun ülkemi çok seviyorum. Yaşam standartları çok kötü ama olsun. :cherry:

Tek bildiğim ram +8 gb ve ekran kartı +2 gb ve +128 bit olsun. Malum oyunlar artık daha gerçekçi olmaya başladı :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Nolursa olsun ülkemi çok seviyorum. Yaşam standartları çok kötü ama olsun. :cherry:

Ülkemi bende seviyorum ama ne yazıkki ülke içinde ki olan bitenler ve devletin az para verip ağır vergi alması çok koyuyor bana ...

ben de lenovo z510 var i5 işlemci 8gb ram 2gb nvidia ekran kartı(64bit) özellikleri var ama ride demo açamıyor :)
hesabını iyi yap

Ekran kartı 64 bit olduğu için olabilir . Ride'in grafikler sağlam baya . :)

Tek bildiğim ram +8 gb ve ekran kartı +2 gb ve +128 bit olsun. Malum oyunlar artık daha gerçekçi olmaya başladı :queen:

Aslında en güzeli toplama kasa . 2 gb 256 bit ekran kartını çakacaksın açmadığı oyun kalmaz . :p

ASUS al uğraşma diğerlerinle

Asus'tan attığım modeli önerir misiniz yoksa başka önerdiğiniz bir modeli var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar