Yok hocam bu güzellik Bergamalı Efsane Deli Turgay Hocamın motoru. 16700 civarında aldım. İnan bu daha temizdir. Gören ilk elden mi aldın diye sorup duruyorkarşıyakada ilanı olan motormu bu ? çok temiz gorunuypordu resımlerde 9,500 mü ne istiyordu sanırım, hayırlııs olsun kardeş
İllaki Hocam korunma gereklilik değil zorunluluk.Hayırlı olsun, tekerin düz bassın, yaz kış korumalarını unutma..
Hocam mesajını okuyunca burukluk yaşamadım desem yalan olur. İnan herşeyin hayırlısı. Benim motorumu aldığım abim 30 senelik motorsiklet kullanıcısı ve makineside öyle bri temiz ki soranlar sıfır mı aldın birader diyor. Hemde almayı düşündüğüm motorsiklet sahibini bir gün geç aramam sebebiyle satılmasını haber aldığımın 1.5 saat sonrasında bu motorsikleti buldum. Üzülme isyan etme yukarıda bi rab var o rab emri ile 2 teker üstünde özgürlüğün dalgalarında sörf yapıyoruz( Dindar değilimdir ama inancım da var ). Sana en uygun olanı zamanı gelince öyle kolay olacak ki anlatamam. Ben kredimi 1 saat içinde aldım yani bu kadar kolay oldu. Göreceksin ve haklımış diyip alıntı yapacaksın. NA ŞURAYA YAZDIM :queen:Hayırlı olsun motorunuz. Maşallah.
Allah kaza bela vermesin.
1 senedir Fazer alalım dedik ama nasip değilmiş.
Darısı olmayanların başına.