Sanırım bu motordu, motorumu almadan önce çok düşünmüştüm almayı da yakıtı korkutmuştu beni.
Güle oynaya kullanırsın inşallah. Yakışmış da.:cat: İyi ki almamışım, bana bu kadar yakışmazdı.
Teşekkür ederim

İnşallah temennim o. Yakıştığını düşündüğün için teşekkür ederim :cherry:. Aslında ne güzel bir çekimdi nede ben tam anlamı ile bakımlıydım yani ikimizde hazırlıksızdık. Anlık doğallık :wiinkk:. Benzin konusuna gelince kontrollü olmak lazım bu güzellikle beraber olunca 4500 yada 5000 devirde gayet uysal havalı ve karizmatik olan bu dost tüketimde cimri modda sizi taşıyor fakat 7000 devirin kapısını çalmaya başladığında gürlüyor başka bir değişle dikkat performansım geldi diyip atağa geçiyor. Haliyle sarfiyat hat safhaya çıkıyor ama açık yüreklilikle belirteyim bu duyguya kapılmayacak insan sayısı çoookkk azdır. Daha bu gün bir motorcu bir arkadaşımın "yahu şu mavi fazerla yanımızdan 120 civarı yeni foça istikametinden gelen sen değilmiydin" diyince ayıktım. İtiraf ediyorum kapıldım ve yinede kapılacağım. Şaka bir yana performansda çok benzin harcadığı gerçek Bergama - Aliağa (İzmir ilçeleri) arasını 1. seferde max 98 ile geçtim benzin göstergesi 1 diş attı. Aynı yolu 118- 130 ile geçtim direk 3. kademe benzin göstergesi göz kırpmaya başladı.
hayırlı olsun güle güle kullan : ) ne tarz bi dua arzu edersin ,en iisi karısık yapim ben : )
Hah aradığımda buydu. Madem Rab'dan istediklerime aracı olacaksın başlayalım(Evet çattın deliye

)
1. 100.000 Km yapmama rağmen lastik diş kalınlığım 2mm nin altına inmesin
2. Trafik polisi radarına min 113 ile gireyim ama 75 göstersin (şehir dışı motorsiklet hız limiti 75 ).
3. Hangi hızda olursam olayım benzin sarfiyatı şimdikinin %10'u olsun
4. Trafik magandaları ben ufukta gözükünce hemen araçlarını şarampole yuvarlasınlar.
5. Kızım ve ben hep bu yakışmışlıkla ebedi olarak aranızda yer alalım.
6. Kızımı aldığım günden beri validemin ağzına sakız olan " Ben sana evlen diyorum sen daha motor alıyosun!!!!" cümlesi artık kulaklarım tarafından işitilmesin
7. Diğer madelerden farklı olarak Rabbimden; motorcuların gerçekten insan olduğunu, Yol hakkımız dahil olmak üzere bizim de taşıt olduğumuzun ve hatta canımızın yanacağının farkına varılmasını dilemeni isterim. Gerisi zaten keyfiyat sağlık sıhhat ve moralle herşey gerçekleşir.
8. Birde sen dile bakalım benim aklıma gelenler bunlardı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız ve belasız, bol keyifle binersin inşallah...
CÜmlemiz hocam Adanada asker arkadaşım var kısmet olursa yaz sonuna doğru bi Adana yapmayı planlıyorum. Yakınlaşınca senden yol durumu hakkında bilgi alırım.
Teşekkür ederim Cümlemiz inşallah.
Allahtan dilegim kazasiz belasiz en mutlu gunlere surmen dilegiyle....Hayirli olsun....
Sağolasın. Daha çok mutlu günlerimiz olacakmış hissindeyim. Allah boşa çıkarmasın

.
Bu arada önümüzdeki hafta İzmirden Çanakkale Biga'ya doğru yola çıkacağım. Uzun yol tecrubelerimi de ayrıntılı olarak paylaşacağım.