Yeni Kızım ve Ben

Arkadaşlar dün yeni kızıma kavuştum. Yamaha Fazer 600. Neden mi kızım ona ne kadar narin davranırsam o da bana o derece konfor veriyor. Haden dulalarınızı bekliyorum.
dsc00001ve.jpg

Son düzenleme:
Keyifle kullanmanı dilerim hayırlı olsun şu kızın resmini koyda maşallah da diyelim:cat::cat::cat:

hayırlı olsun kazasız belasız olur inşallah resimlerini görmek isteriz..

Şimdilik Birtane o da cep telefonundan çektim yarın 5 - 6 tane olacak :)

karşıyakada ilanı olan motormu bu ? çok temiz gorunuypordu resımlerde 9,500 mü ne istiyordu sanırım, hayırlııs olsun kardeş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun gule gule kullan :cat:

Kızına aşık oldum.. Allahın emri ile istiyorum kendime :p

Şaka bi yana allah kaza bela vermesin.. güle güle binmeyi nasip etsin..

hayırlısı olsun hayalimdeki motor yakın zamanda izlenimlerini aktarırsan sewinirim..:)

kazasız belasız iyi günlerde kullanın...nazar değmesin:wiinkk:
yeni motor almak ne güzel darısı başımıza inşallah:rendeer:

karşıyakada ilanı olan motormu bu ? çok temiz gorunuypordu resımlerde 9,500 mü ne istiyordu sanırım, hayırlııs olsun kardeş
Yok hocam bu güzellik Bergamalı Efsane Deli Turgay Hocamın motoru. 16700 civarında aldım. İnan bu daha temizdir. Gören ilk elden mi aldın diye sorup duruyor
Hayırlı olsun, tekerin düz bassın, yaz kış korumalarını unutma..
İllaki Hocam korunma gereklilik değil zorunluluk.

Deneyimlerime gelince
1. Sizin ruhsal durumunuza göre sizi taşıyan bir motor.
En büyük hata dehşet torku olan 98 beygirlik bir makinenin üzerinde olduğunuzu unutup gaza asıldığınızda anında G kuvvetini ensenize yapıştırır. Bu açıdan kendini bilen aklı selim kişilerin kullanması şart.
2. Konforu ve sizi taşıması süper. Tam bir touring ilk gün 170 kilometre yaptım ve kendimi gereksiz kasmam dolayısı ile kollarımın sızlaması dışında gayet rahattım.
3. Evet o bir fazer spor sürüş ve touring rahatlığı bir motorsiklette. Racing gibi olmayacaktır diyeceksen ahanda yanıldın. Benzetmede hata olmaz tabiri caiz ise köpek gibi kaçıyor. Evet 8000-9000 e kadar uysal ama ondan sonrası ayrı bir evrim geçiriyor. Touring gibi rahat olmayacaksın dersen onda da yanıldın sürüş konumu ve sürücü konforu olabilecek en iyi düzeyde
4. Tasarımı ayrı bir güzel her parça sanki bir bütün ve bir aheng sözkonusu. önden bakıldığında bir racing yandan bakıldığında ise touring imzaları kesinlikle seçiliyor ama bir bütünlüğü bu bileşimi kesinlikle ucube gibi değil bir güzellik haline getiriyor.

Deneyimlerim arttıkça bu yazıyı editleyeceğim şimdilik saygılar sevgiler :cherry:

asm

Hayırlı olsun motorunuz. Maşallah.

Allah kaza bela vermesin.

1 senedir Fazer alalım dedik ama nasip değilmiş.

Darısı olmayanların başına.

Hayırlı olsun motorunuz. Maşallah.

Allah kaza bela vermesin.

1 senedir Fazer alalım dedik ama nasip değilmiş.

Darısı olmayanların başına.
Hocam mesajını okuyunca burukluk yaşamadım desem yalan olur. İnan herşeyin hayırlısı. Benim motorumu aldığım abim 30 senelik motorsiklet kullanıcısı ve makineside öyle bri temiz ki soranlar sıfır mı aldın birader diyor. Hemde almayı düşündüğüm motorsiklet sahibini bir gün geç aramam sebebiyle satılmasını haber aldığımın 1.5 saat sonrasında bu motorsikleti buldum. Üzülme isyan etme yukarıda bi rab var o rab emri ile 2 teker üstünde özgürlüğün dalgalarında sörf yapıyoruz( Dindar değilimdir ama inancım da var ). Sana en uygun olanı zamanı gelince öyle kolay olacak ki anlatamam. Ben kredimi 1 saat içinde aldım yani bu kadar kolay oldu. Göreceksin ve haklımış diyip alıntı yapacaksın. NA ŞURAYA YAZDIM :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar