Yeni Kiz Arkadaşlar EDİNME FIRSATI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar yaz geldi bir coğumuz yazı yanlız gecireceğiz bu fikir hepimizin moralini bozuyor.İŞTE SİZE FIRSAT kız arkadaş edindirme kursları acıldı hepimiz bu yazıyı okuduktan sonra doğruca bicki dikiş nakış kurslarına yazılacağız en cok kız arkadaş edinme olasılığı orda kolay gelsin:queen:

MOTORSİKLET NET YÖNETİMİNE

Sayın motorsiklet net yöneticileri sitemiz üyelerinden ALBATROS-FB nickli şahsın Türk aile yapısının bozulması için yaptığı menfur saldırıların. bir an önce dikkate alınarak en kısa zamanda uyarılmasını ve bu karı kız muhabetleri bitirmesi yönünde dikkatinin çekilmesini arz ederim.
Malümunuz olduğu üzre daha önce açtığı topikler evli MT üyelerinin hayati tehlikeye maruz kalmasına sebebiyet vermiş eşlerimize aslında bu arkadaşın kötü biri olmadığını iyi niyetli olduğunu anlatmata sıkıtı çekmiş bulunmaktayız.

Mağduriyetimizin giderilmesi yönünde bu arkadaşın uyarılamasını uslanmassa siteden atılmasını dahada akıllanmayıp başka niklerle siteye girme teşebbüsü yaparasa derhal bir askeri birim oluşturularak gerkeli köteksel tepki koyulmasını arz ve talep ederiz

evli MT üyeleri adına

AKALTEKE

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhgahaha puhahahah

akalteke' Alıntı:

Sayın motorsiklet net yöneticileri sitemiz üyelerinden ALBATROS-FB nickli şahsın Türk aile yapısının bozulması için yaptığı menfur saldırıların. bir an önce dikkate alınarak en kısa zamanda uyarılmasını ve bu karı kız muhabetleri bitirmesi yönünde dikkatinin çekilmesini arz ederim.
Malümunuz olduğu üzre daha önce açtığı topikler evli MT üyelerinin hayati tehlikeye maruz kalmasına sebebiyet vermiş eşlerimize aslında bu arkadaşın kötü biri olmadığını iyi niyetli olduğunu anlatmata sıkıtı çekmiş bulunmaktayız.

Mağduriyetimizin giderilmesi yönünde bu arkadaşın uyarılamasını uslanmassa siteden atılmasını dahada akıllanmayıp başka niklerle siteye girme teşebbüsü yaparasa derhal bir askeri birim oluşturularak gerkeli köteksel tepki koyulmasını arz ve talep ederiz

evli MT üyeleri adına

AKALTEKE

+1 abi , tamamen katılıyorum...

Akaltepe Kardeşe Cevap

akalteke' Alıntı:

evli MT üyeleri adına

AKALTEKE
Bizi yanlış anladın gardaş biz karı kız peşinde olsak bu sitede işimiz yok bizim bir tutkumuz var oda motor ama bekar kardeşlerimize espiri mahiyetinde güzel yaklaşımlarda bulunuyoruz.YAZIMDA bayanları rencide edicek kırıcı bir söz kulanmadım saygılar gardaş BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİNveya sen yaz biz seni izleyelim

zuha yırtıl.gif
parçalan.dat

lea konfeksiyona gir karı kız dolu ora:queen:
kafanıda jole kabına sok:queen:

ALBATROS-FB' Alıntı:
Bizi yanlış anladın gardaş biz karı kız peşinde olsak bu sitede işimiz yok bizim bir tutkumuz var oda motor ama bekar kardeşlerimize espiri mahiyetinde güzel yaklaşımlarda bulunuyoruz.YAZIMDA bayanları rencide edicek kırıcı bir söz kulanmadım saygılar gardaş BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİNveya sen yaz biz seni izleyelim

Anaaaa la emmoğlu sen bizim yazıyı ciddiyemi aldın ney valla ben acık renk katmak istedim...:salut:

akalteke' Alıntı:
Anaaaa la emmoğlu sen bizim yazıyı ciddiyemi aldın ney valla ben acık renk katmak istedim...:salut:
ya baba ne bılım bı anda tepkı olunca alındım bırde kactane önemlı konularda yazı yazdım ama ilgilenen yok mıllete geyık lazım bende espırı tarzında yazdım :cyclopsan ALLAH TÜRK HALKINI İLELEBED KORUSUN

1 hafta yönetimdensin git gez dolaş:p

:queen: bence pazarcılık yapalım
patades soğannnn
bayanların en çok bulunduğu yer:queen:

ALBATROS-FB' Alıntı:
ya baba ne bılım bı anda tepkı olunca alındım bırde kactane önemlı konularda yazı yazdım ama ilgilenen yok mıllete geyık lazım bende espırı tarzında yazdım
ooo baba sen bizi ciddiye mi aldın yaff geyik değil mi bu yaf aha bizde yaptık

iyi birisi çıkıp biz p...nkmiyiz demedi
geçen biri açmıştı denizliden kız lazım diye:queen:

evet dostdark
başımıza sütyen neyin takalım baaralım gellll ikizlere takke gelllll :queen:

:pale: Tasvip etmiyorum :pale:

kim etti:p

tebrik ederim çok doğru tespit motorların senesonunda yaptığımız örtü dantelleride motorların benzin deposunun üstüne koyarız

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
ALBATROS-FB' Alıntı:
YAZIMDA bayanları rencide edicek kırıcı bir söz kulanmadım saygılar gardaş BENİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

İzliyoruz merak etme :bounce:

eyong imzan heç güzel dil:p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar