Yeni Kask aldım,ARAİ RX-7 Corsair

ya ben adama fikrimi soruyorum, sen de adama kendi fikrini söle, sana ne kardeşim benim yorumumdan.
neyse daha fazla ikili muhabbete girmek istemiyorum, bi problem varsa pm atarsın, bu kadar basit :cat:

seni tanımıyorum ki problemim olsun sadece yanlış anlaşılma vaar ortada okadar..kendine iyi bak ..boş ver....

bence de bu beyazı daha güzelmiş, ama ben hala motoru sattıktan sonra bu kaska niye bu kadar para verdiğini anlamadım :silent::silent:

arakadaşım artçı olarak ta geziyorum ben bazen arkadşalrımın motorunuda kullanıyorukm,mesela bu haftasonu kırklarelı kıyıkoye denıze gitcem inşllah motorla arkadaş ıle ben surrcem:cat:

Değiştirdiğin kasta güzelmiş şekil birşey.:):)

Arkadaşlar ne bu tartışma elalemin derdi bizlerimi gerdi.:) Şaka bir yana adama ucuza gelmiştir birdaha yakalayamayacağı fırsatı tepmek istememiştir almıştır askerden gelincede alır totoru çakı gibi gezer.:)

diğer kasktaki abd bayrağı olması benimde dikkatimi çekmişti...şimdiki beyaz da çok güzell..allah (c.c) kaza bela göstermesin..hayırlıolsun..

arakadaşım artçı olarak ta geziyorum ben bazen arkadşalrımın motorunuda kullanıyorukm,mesela bu haftasonu kırklarelı kıyıkoye denıze gitcem inşllah motorla arkadaş ıle ben surrcem:cat:

teşekkür ederim cevabın için arkadaşım, kazasız belasız kullan o zaman :cat:

bence de bu beyazı daha güzelmiş, ama ben hala motoru sattıktan sonra bu kaska niye bu kadar para verdiğini anlamadım :silent::silent:

bu kadar saçma laf omaz ya bu adam motorunu sattıysa bir daha almayacak anlamına mı geliyor buraya birşeyler yazmak çin yazmayın yaa...:farao:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:50 AM ----------

kardeş hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan başından çıktığı an kılıfında olsun en ufak çiziğin olmaz.

Hayırlı ugurlu olsun arkadaşım yüksek sınıf bir kask almışsın kazasız belasız güzel günlerde kullanırsın inşallah.
Yanlız önünde askerlik var.Ben kasklarda zamanla plastigin özelligini yitirdigini ve belli bir zaman sonra daha kolay kırılabildigini duymuştum,Askerlik sürenin bu kullanım süreni azaltacagını göz önünde bulundurursak erken davranmışsın.Darısı asker sonrası güzel bir motosiklete inşallah...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1.000 Vs. Fazlası biraz Çok Gibi Ya.

maaşallah,
kask'a bak behhh,
hayırlı uğurlu olsun...

ee artık askerlık dönüşü cbf 250 ile kask'ı takasa girersin üste 3.5 bişiy verip :queen::queen:

bu arada recep'im bu hafta sonu belki bende kıyıköye geçebilirim,
sanıyorum pazar uyabılır...

Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış derler, Aynı muhabbet motosiklet alırken de yapılır.

Herşeyin bir ömrü olduğu gibi Kasklarında bir raf ömrü olduğunu unutmayalım. Şimdi alıp 2 sene sonra kullanıcam demek pek mantıklı değil, Asfaltta test etmek zorunda kalmamanızı temenni ederim.

Saygılar.

eyvallah arkadaşlar teşekkürler benım uzun ve kısa yorumum şu:

NE OLURSA OLSUN İNSAN KAZA YAPARKEN VEYA YAPMA ESNASINDA KULLANDIGI MOTOSİKLETİ DÜŞÜNMÜYOR BİR AN ÖNCE ONDAN KURTULMAK İSTİYOR VE KENDİNİ EN ÖNCELİKLE KAFASINI İÇ GÜDÜSEL OLARAK KORUMAK İSTİYOR.ELLERİYLE VE VS BEN BUNA ÇÖZÜM BULDUM BİRAZ PAHALI OLDU AMA EVLADIYELI KTE OLDU RAHAT RAHAT BU KASKI 5 SENE KULLANIRIM ADIDA ESKIMES KALITESI DE KUMASI DA ESKİSE BİLE TÜM YEDEK PARÇARLARI:(YNAKA PAD ASTAR CAM CLIPSLERI TEMIN EDILEBILINIYOR) BU KADAR ZATEN SATICI DEDI BANA BIRAK ICNDEKI PADLARI DEISTIRMEYI YIKAMA SURESI BILE HER GUN KULLANSAN 2 SENEDE BİR YIKA YETER DİYOR.İÇİNDEKİŞ PADLER ÖZEL HAVAYI GÖRENCE HEMEN KURUYU VEREN CİNSTEN VE SUAN 2010 YILINDA Kİ TESTLERI TEK GEÇEN KASK

http://www.araihelmet-europe.com/rx7gp/tur/ BUDA ÖZELLİKLERİ

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun güle,güle kullan...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hayatta bu kaskı almam...Buna da bu parayı vermem... Şimdi sanane parası var derdi senimi gerdi diyecekler çıkacak.... Çıksın..Benim derdim kimseyi germez... Peşin peşin söyleyim....:cat:

Kaliteli mal her zaman pahalıdır.. Ama bu kadar pahalı bir mala da ben karşıyım.... Yarışmıycaksan herhangi bir güvenlik korkun yksa yazık etmişsin parana... Shoei nin kaskları var. ... Nolan ın Schubert in kaskları varken şahsen arai yi almam... :cat::cat:

Ya 1790 lira... Bir o kadar daha versek motor alırız... Ben ce buna bu kadar parayı verene kadar A dan Z ye mont, pantolon, kask, eldiven ve bot alırım orta sınıflı... Üstüne param da artar... Sadece kafamı koruyacağıma her tarafımı korurum..... :wiinkk::wiinkk:

Üstüne de motoruma koruyucu yağ koyarım motorumuda korurum.... :queen:

Tamamen şahsi fikrim... Sen güle güle kullan..... Hayırlı olsun.... :rendeer:

Arkadaşlar bence kaska neden bu kadar para verdin demiyelim..Benim mantığımda şudur:Ben bi honda beat scooter kullanıcısıyım ama kullandığım kask Marushin ve 750YTL..Ha ben bu kaskı aldığımda da bana biçok kişi bu motora göre bu kask fazla değilmi dedi..Ancak gerçek olan şuki benim onlara olan cevabım şuydu;Benim imkanlarım doğrultusunda kafama verdiğim değer bu kadar..Yani kask sadece polis durdurmaın diye takılacak yada rüzgardan korusun die kullanılmaz sadece.Kaskın kullanımı biçok özelliğini kapsar.bu yüzden arkadaşım en iyisini yapmış ve imkanları doğrultusunda kafasına biçebileceği değeri en iyi şekilde biçmiş..İnşallah daha iyilerini nasip eder allah hepimize..
Renk ve desen konusuna gelirsekde ben şahsen eski american desenli halini daha çok beğendim..Replica tarzı bi kasktı sanırım..Yinede beyazıda güsel..Hayırlı olsun kardeşim..

hacı yemişim amerikasını o yine iyiydi be..o kadar para düz beyaz kaska verilirmi :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar