Yeni kasa CBR 250R 2014 13.000 TL ile TR ye giriş yapmış

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motorun 13Bin TL'yi hak ettiğini düşünmüyorum! KTM Duke 200 12.500 TL iken Honda neyin kafasını yaşıyor acaba? :santa:

fiyat artışıyla birazda beygırı falan artırsalar 250 sınıfında 1 numara olur heralde yeni tasarim gayet güzel ve iyi :) ama fiyat cidden çok arttı

Bu zevk değil mi neden istediğimiz motoru alamıyoruz.İstemeye istemeye CBR aldm lanet ediyorum. Bu düşüncede olan toplum olduğumuz için iyi motorlara binemiyoruz.Herkes istediğini bakmadan almıs olsa suan NİNJA300 ün piyasası deli dolu olurdu.Bizde güzel güzel viraj yapardık.
suçlu ne honda ne toplum.suçlu gene kawasaki. istesekte istemesekte kawasaki yedek parça servis ağı vs konusunda hondayla yarışamıyor görünüşe görede yarışmak istemiyor.rekabet yok yapmıyorlarmı yapamıyorlarmı anlamış değilim.

Bunlarda Benden:

xp3aq.jpg

yff9.jpg

s9z9.jpg

gn8z5.jpg

Resimdeki repsol o halde mi satılacak? Koruma takozu falan var.

Elcik, manet, gidon, gidon topuzu ve ayaklıkların sarı olması yakışmamış.

Resimdeki repsol o halde mi satılacak? Koruma takozu falan var.

Elcik, manet, gidon, gidon topuzu ve ayaklıkların sarı olması yakışmamış.

hayır bu özel istekle yapılmış hali. yani bayi satmadan önce değiştiriyo saydıklarınızı fiyata ekleyip siparişi veren kişiye satıyor.

Cok pahali merak etmekteyim ben tr ye vergisi fiyati ama olsun bakan cocuklari ne çalcak trde

ciddi ciddi almaya niyetlendim ya :S, keşke çift silindir olsa, titreşim nasıl arkadaşlar bu motorda

250 cc sınıfı için komik rakamlar bence.Gerçi satıcıları değil doymak bilmeyen devleti suçlamak lazım.

http://honda.com.tr/motosiklet/super-sport/cbr-250r/galeri

yeni modeli yayınlamışlar + siyah renk seçeneği mevcut ama gönlüm kırmızıdan yana :)

650F alırken bakmıştım
Onceki kasaya gore daha kasli ve iri duruyor

Görüntü olarak bende OK
Fiyat olarak daha düşük olabilirdi
Fakat adamlar pazarlık bile yapmıyor o derede satıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar