Yeni kasa 450 sr yardım

Merhabalar bu foruma ilk defa mesaj yazıyorum umarım doğru yere yazıyorumdur her neyse konuya gireyim 5 gün önce antalyadan cf moto 450 sr 2025 modelini aldım 2025 modellerde kronik olmadığını söylediler motoru getirdim kullanmaya başladım 80 km de daha ama motor aşırı ısınıyor durduğu yerde 3 dk da 95 100 dereceye geliyor motor rodajda olduğu için 5 bin deviri geçmiyorum kesinlikle ama dünle bu gün vites atarken pat diye ses çıkıyor kontrol ettiğimde ise vitesi tutan vidanın nerdeyse düşmek üzere olduğunu gördüm sonrasında yakıtı 1 diş gözüküyordu fullemek için gittiğimde 100 tl lik yakıt aldı motor yani gösterge de arza var sanırım sizce nasıl bir yol izlemeliyim aktif olarak kullansam 1000 km kullanıp rodaj bakımında derdimi anlatsam olur mu ve ekstra olarak bayiyi arayıp sorunu söylediğim zaman biz o motoru hiç kontrol etmedik dedi ama bayiden teslim alırken bütün kontrollerini yapıldı bu motorun dediler ve jelatinleri bile yoktu üstünde stickerlerini bile vermediler

Motosikleti
Tracer 7
Merhaba dostum bu bahsetiklerin cf moto kronikleri...2 yıl MT650 modelini kullandım motor habire fan açar.daha doğrusu erken fan açar insanı sinir eder,huzursuz eder...yakıt şamandırası sorunludur yakıtı yeni almışsındır bi bakarsın yakıt uyarısı veriyor...serv,is muhtemelen derdine çare olamıyacaktır.cf moto kullanmaya devam edeceksen bunlara alışacaksın.
Motorun ısınma olayında ise sigorta konusunda dikkatli olmalısın MT650 de 10 luk sigorta yetersiz geliyordu.mt650 kullanıcıları 15lik sigortayla değiştiriyolardı.

Motosikleti
RKS TNT 202
Hocam ona verdiğin parayla buradaki kurmaylara danisarak cok daha guzel motorlar alabilirsin bence. Kroniklerle aran iyi degilse daha az sekilli daha az guce sahip ama seni yormayacak huzursuz etmeyecek marka modellere yonlenmeni tavsiye ederim. Motoru iade et, biraz sancili gecer ama tuketici heyetine falan basvur parani geri al o parayla neler alinir

Daha yeni almışsın rodaj cicim aylarında
Ufak tefek şirinlikler onlar
Daha neler göreceksin neler 😃😃😃😃😃
Yol yakınken iade et ya da sat gitsin onu
Uğraşılmaz başağrısı bunlar

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Aslında Adam gibi servisi ve bajaj gibi uygun parça fiyatları olsa model skalası çok güzel. Herkese hitap eden bir modeli var. Seveni Kullananı çok olur ama bu hali ile hiç akıl işi değil.
doğru düzgün servisi olsa ve avrupdadaki gibi tüketici haklarının gerçekten işe yaradığı bir ülke olsak CF de alınır, Voge de alınır, bajaj da alınır derdim ama malesef o zaman da bu servis ve diğer hizmetler de maliyet, bu sefer fiyatları yüksek kalırdı.
Japon markaları bile tüketici mahkemeleri uzun sürüyor işine gelirse diyebildiği bir ülkede ucuz mallara hiç bulaşılmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar