yeni honda today

bu motor aynııkı turkıyedekılerın hatta eskı kasası..japonyada stıckerları fln farklıdır.yanlısın var bu farklı deıl yanı...2008 fln..

Yeşil olanı gözüme çok datlı gözüktü eve bi tane alıp aksesuar olarak koymak lazım bunlardan

Son düzenleme:
tipi sevimli
fakat kullanım alanı çok kısıtlı bi motor bence
benim ofisin altında bi restorant var, evlere serviste kullanıyodu bundan
servisler geç gidio die şikayet gelice deiştirmiş:mrgreen:

Bunun motorla alakası yok bence....Ben 1.5 senedir today kullanıyorum daha tık demedi motor, ayrıca yaklaşık 2 sene boyunca fastfood sektöründe paket servis elemanı olarak çalıştım yani diyebileceğim şuki siparişin geç gitmesi ya mutfağın yavaş çalışmasından yada sürücünün odunluğundan (adresi bilmemesi) kayanklanır motordan deği

:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevimli kerata bende alayım bi tane benim aygırın çantasına atarım trafiğin sıkışık oldupu yerlerde bununla giderim nasıl olsa genişliği en fazla 25 cm ::queen::queen:queen:Bu arada dikkat ettinizmi ön taraftan vespayı andırıyo yani kopya çekmişler kel mahmuta şikayet edecem bunları yaw :queen::queen::queen:

Merhabalar. Today almayı planlıyorum. Lakin yeni today'ı görünce biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum. Sakarya hondayı arayıp sorudum. Kendilerinde bir bilgisi olmadığını ne geleceğini bilmediklerini söylediler.
Bu model türkiye ye gelir mi. Bilginiz varmıdır. Teşekküler

çok tatlı olmuş yha bu japonlar işlerini biliyor ilk fotodaki renk ve fıstık yeşili olan rengi çok güzel olmuş :cat:

Abi adamlar işi bilio...
böyle tatlı motorlar türkiyeye ... gelir :pr::pr:

Hadi bir nebze zevk meselesi der, berbat demeni anlarımda. Uyuz motor nasıl oluyor.. ? Emin ol altındakinden kat be kat güzeldir. :bounce:

simdi aynısını dicektim tuba abla bu arada sen zarardasın galba motorunun daha yeni rodajı bitti hoop yeni modeli geldii...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar