yeni honda cbr600rr

arkadaşlar honda nın yeni 600 rr ını gören inceleme fırsatı bulanınız oldumu?Almayı düşünüyorum ama dergilerde sitede okuduğum kadarıyla çok ince çok küçük falan diyorlar.Şuan eskişehirdeyim geçen gün gittim malesef bayide yoktu umarım göreniniz vardır.

motor eski rr a göre küçük ayrıca oldukça hafif 155 kg kadar tabi bunlar hız açısından avantaj ama biraz cüsseli isen sorun yaratabilir ama 1,80 civarıysan sorun yaşamazsın bence... kazasız sürüşler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kac modelden bahsedıyrosunuz

bence yenı model eskıye gore ..boş gıbı ..çünkı resımde gorduğum kadar yandan motor kısmına baktığınız zaman bır kaç yerınden karsısı gorunuyor.bu goruntu hoş değil bence ..sankı boş motormus gıbı.garanajdan calınmış gıbı bana gore ..belkı hava alsın dıye acık bırakmıslardır ama hoş gozukmuyoo..

boyum 1.83 sorun yaşamam herhalde çok küçük dediler işte bi görebilseydim bi videoda kawa zx6r ile yanyana görüntülemişler kawa nerdeysi 1,5 katı gibi duruyor

şubat ayı motor-on dergisinde zx6r ile karşılıştırması var yükseklik ve uzunluk hemen hemen aynı ancak cbr ın çok ince olduğu söyleniyor... ama en iyisi senin bi aleti görüp incelemen gerek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar