2 zamanlılar iice ölmeye başladı..
Eski kasa sıfır olarak 8000YTL idi, sonra elde kalanları daha az fiyata sattılar, 7000 gibi, tahminim yine 8000-8500arası olur gibi, bu arada 125 cc üretilmesinin nedeni 125cc için avrupada araç ehliyetinin yeterli olması ve gençler arasında çok popüler olması,giriş sınıfı olduğu için avrupa'da 125cc satışları baya iyi!250cc çıkarırlarsa piyasası çok olmayacaktır, zaten 250cc olsa Türkiye'ye gelse hyodan filan pahalı olacağından satmaz...Aprilia veya Yamaha gibi çok yüksek fiyat ile piyasaya süreceklerini sanmıyorum en fazla 6500-7000 ytl civarlarında olur diye düşünüyorum vatana millete hayırlı olsun..![]()
Derbi de çağa ayak uydurdu sonunda.
Bir yerden kazanırken diğer yandan fedakarlık yapmak gerekiyor haliyle.
Derbi de daha ekonomik, kullanışlı ve daha fazla tercih edilebilecek bir motosiklet yapmış ve haliyle 4 zamanlı 125cc bir makineden alınabilecek en sağlıklı gücü elde ederek, beygir gücünü eski modeline göre düşürmüş. Tabiiki şirket politikası ve tercihi. Satışlarının artacağını düşünüyorum.
Kalitesi belli bir marka, ben şahsen beğendim.
125cc sınıfında çeşitlilik görmek güzel, CBR125 biraz geri kalsa da, YZF ve DERBI ile 3 tane canavar gibi 4T 125'lik SS'imiz var.![]()
bizim hiç bişeyimiz yok adamlar yapıyo ortaya atıyo dünya ülkelerine sürüyo biz de elalemin malını alıp kullanıp seviniyoruz ve buna da muhtacız çünkü bizim üreten firmamız yok yabancılar yapacak önümüze getirecek çekecek 8000 - 12000 arası bi fiyat bizde böyle bakacas paramız olursa alıp bineces....