Maşallah hayırlı olsun hocam, güle güle kullan tekerin hep düz bassın... Keşke 636 yada baksaydın ağzına kadar elektronik dolu![]()
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerine taş deymesin Allah nazardan saklasın güle güle kullanın büyük cc makinalarda rodaj nasıl oluyor kaç bin devir geçilmez falan diye birşeyler var mı yoksa kitapçıkta ilk 500km morortunuzu zorlamayın tarzında bişeyler mi yazıyor çünkü bunlarla fıtı fıtı gitmek irade ister![]()
ufak motosiklet işte![]()
Allah kaza bela vermesin, Hayırlı olsun.
Son fotoda aynadasın.
Maalesef ikinci el piyasa alırken pahalı satarken ucuz.Eskişehirime selam olsun.
Hayırlı olsun Repsol yokmuydu ?
hayırlı olsun bencede tam tersi en sevdiğim 600 rr kasası.honda bu kasayla amerika pazarına yürümüş çok belli ne japon ne italyan direk dodge chrysler arabaları çağrıştırıo ön kafa.5 koyup 0 alın dan kastın 45 e aldıysan bu motoru bence çok hayırlı bir iş yapmışın diyorum kazasız belasız
Arkadaş yanlış yazmış. Kedi-ciger değil, bildiğin sidik yarışıymış.Ciger derken? O motorun iki katindan fazla gucte bir BMW suruyorum ben?![]()
Adam motor almış sevincini paylaşıyor sizlerle hayır duası istiyor siz en kötü kasa bilmem ne sanki tasarımını sormuş enteresan kafanız var.
Hayırlı olsun kardeşim Allah kaza bela vermesin
600RR 66Nm tork(güç) üretiyor
K1300R 140Nm tork(güç) üretiyor
Yani iki katından fazla. Güç denildiğinde neden ilk önce beygir gücü geliyor akla. Sevgiler :bestmt:
Kardeş keşke almasaydın ya, hasetinden çatlayacak adamlar çıktı.
Allah gönlüne göre versin, daha iyilerine sahip olmanı dilerim, kazasız belasız, güle güle eskit kardesim.
Onun yerine Enduro/Cross olsa daha iyi olmazmiydi olurdu elbet, mesela bi crf500x yada 2017 Africa twin.
Ama olsun, seninde gönlünü kırmayalım.
Tork, güç değildir. Devir başına dönme kuvvetidir. Yüksek torklu motorlar genelde yüksek devirlere çıkamazlar. O yüzden spor motosikletleri düşük torklu bile olsalar, 14 bin devir çevirdiğinde çok daha yüksek torklu motosikletlerin yanından uzar gider...
Yüksek devirden bahsetmedim. Tork da motorun gücünü ifade eder. 14000 değil de 5000 devirden konuşalım o zaman. Kuvvet'in güncel Türkçe sözlükteki karşılığı fiziksel güç demektir. Buradaki vidayı ya da krankı çevirme kuvveti gücü temsil eder. Dolayısıyla "Benim motorum(k1300r) 600rr dan iki kat güçlü" demek yanlış bir açıklama değildir.