Yeni Cıbır 600RR imm :)

Evet arkadaşlar bugün itibariyle 2017 de kalan son hrcyi almış bulunmaktayım. Allah herkese nasip etsin bi hayır duanızı alırım.
Not: Foruma konu acmistim 600RR hakkında satan falan varsa diye bazıları alınabilir ama gidip 2014 20 bindeki motora 40 bin vermeyin 5 daha kredi çekin sıfır alin herşeyin bir piyasası vardır mesaj yerine ulaşmıştır.

Alinma ne olur ama Honda tarihindeki en kotu tasarima sahip olan kasayi almissin hayirli ugurlu olsun baba. Tamamen sahsi gorusumdur :)

Yeni tasarimi ilk gordugumde bende begenmemistim ama sonradan bu kasanin hastasi oldum:)

Bence cok acayip bi havasi var. Hayirli ugurlu olsun, Gule gule kullan:)

Abartmayın ya :D tabi zevk ve renkler çok farklı o da var.Çok güzel bi tercih yapmışsın dostum hayırlı olsun kaza bela uzak olsun :)

Tamamen zevk meselesi. Ben bu kasayı çok beğeniyorum. Özellikle Hrc :cat:
Hayırlısı olsun. Kazasız belasız keyifli kilometreler dilerim.

Alan beğenmiş almış mide bulandırmaya gerek yok bize hayırlı olsun demek düşer.

Allah kaza bela vermesin.

Katılıyorum hiç beğenmedim, şahsi görüşümdür :) moralini bozmayalım allah kaza bela vermesin :)

Zevk meselesi kardeşim niye alinayim senin o güzel canın sağolsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------

Arkadaslar hepinize teker teker canı gönülden teşekkür ediyorum herkesin nasibinde ne varsa hayırlısı olsun :)

hayılı olsun altında eskisin diycem ama tutar mazallah kazada eskitirsin :) .. KAZA BELA GÖRME İNŞALLAH..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence Hondanın en guzel tasarımı kardesım ıcın rahat olsun ben cok begenıyorum bu kasayı :) Allah kazasız belasız surusler nasıp etsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar