Ciger derken? O motorun iki katindan fazla gucte bir BMW suruyorum ben?![]()
2 Katından fazla derken 240+ hplik nesı var bmwnin? silindir hacmi demek istediniz herhalde?
Sağolun hocam ilk çıktığı zamanlar bi kaç sene önce bende isinamadim ama sonradan bi çekici gelmeye başladı ayrıca yalan yok bütçenin bu kadar olduğu bi yerde türkiyede alınacak en uygun motor illaki daha iyileri vardır demiyorum var gönül ister onlarla olmak ama bana yetecegini düşünüyorumBence Hondanın en guzel tasarımı kardesım ıcın rahat olsun ben cok begenıyorum bu kasayıAllah kazasız belasız surusler nasıp etsin
Çokta şaapmamak lazım bence yaABSABS
ABS
![]()
Teşekkürler dostumhayırlı olsun kazasız belasız
Alinma ne olur ama Honda tarihindeki en kotu tasarima sahip olan kasayi almissin hayirli ugurlu olsun baba. Tamamen sahsi gorusumdur![]()
öncelikle hayırlı olsun,bu devirde motosiklete bu kadar para vermek cesaret ister.Bunun yanına birde minnak aldınmı tadından yenmez![]()
2 Katından fazla derken 240+ hplik nesı var bmwnin? silindir hacmi demek istediniz herhalde?
Sağol hocam Minnak nedir yaçok mu cahilim
![]()
Akla ilk once tork mu gelmesi lazim600RR 66Nm tork(güç) üretiyor
K1300R 140Nm tork(güç) üretiyor
Yani iki katından fazla. Güç denildiğinde neden ilk önce beygir gücü geliyor akla. Sevgiler :bestmt:
600RR 66Nm tork(güç) üretiyor
K1300R 140Nm tork(güç) üretiyor
Yani iki katından fazla. Güç denildiğinde neden ilk önce beygir gücü geliyor akla. Sevgiler :bestmt: