- Motosikleti
- Tiger1200, Tvs Apache
şu an bütçe açığı ne seviyede bilmiyorum ama kaykayla geçeni bile durduracaklar o derece.bundan bi sene kadar önce motorumu servise götürdüğümde servisin önüne 2 ekip aracı geldi gelen geçen bütün motorları çevirdiler 1 tane bile arabaya bakmadılar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
akp den büyük uyuşturucu tüccarı varmı Türkiye de acaba? Venezueladan peynir getiriyoruz adı altında uyuşturucu getirtiyorlarmış... bir aralar bonzainin tanesi 20 tl lerde okul önlerine kadar satılır hale gelmişti.Diyorum ya, ben belki 40 senedir aşinayım bu otomobil ses sistemlerine.
Madem yasaktı, zararlıydı, uygun değildi vs., 40 sene bunların ithal edilip piyasada satılmasına niçin izin verildi?
Öyle ya otomobil için olan hoparlör, bas, amfilikatör, medya çalar, ekolayzır, vs.yi kimse alıp da evinde dinlemeyecek muhtemelen - ev için olan ses sistemleri çok farklı. Gayet belli ki bunlar otomobillerde kullanılacak.
Satılmasına nasıl izin verildi, ve ayrıca muayeneden nasıl geçebildi bu araçlar madem ağır kusur?
Bu işin alım-satımını yapan esnafların belki de ocağı söndü, bir ton borca girip mal aldılar belki ve şimdi ellerinde patladı muhtemelen.
yani bir şeyleri yasaklıyorlar ama ticaretini yapmaktan da geri durmuyorlar. tam onun bunun çocuğu bunlar.
....... Türkiye de çok fazla skandal ortaya çıkıyor ama hiç bir şey olmuyor, avrupa ülkelerinde olsaydı hükümetin göreve devam etmesi kesinlikle mümkün olmazdı.
Son düzenleme: