![]()
avrupada sınıf birincisi cbf125 tüm avrupaya vede diğer ülkelere laik görülmüş üsteliik bizim cbf gücünde enjecsiyonlu
bizdeki ise çinlilerle ortak yapım cbf150 dünyada bu motor yokkkk
bende cbf150 kullandım gayette çok iyiydi çok ama çok memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım ancak zaten yag eksiltmeyle bi can sıkıntısı vardı birde üzerine yeni modellerinde bu sorunu ekleyince honda kafanıza kursun sıkmayın 3 5 ne olursa üstüne koyalım bize cbf125 getir
ybr125 devri kapanmıştı derken gene eskiye dönüş başladı
avrupada ise tam tersi ybr125 dönemi bitti cbf125 dönemi aldı başını gitti yazık ediyoyorsunuz türkiyeye
doğru söze ne hacet.türkiye yi 3. dünya ülkesi görüyorlar hala onun içinde avrupada olmaya malları bize çakıyorlar.
ben 2007 de 0 cbf 150 aldım 45.000 km kadar kullandım yağ eksiltme ve sibop ayarının tutmaması dışında pek sorun yaşamadım.taki model yenileme kararı alıp eski cbf imi satıp yine 0 2011 model cbf alana kadar.motoru bayiden aldığım ilk gün boya nın ve kaporta aksamının kalitesinden kuşku duydum.motorun kuyruk plastikleri olsun bir sürü plastik aksamı yamuk yumuk simetriden yoksun şekilde toplanmış.sanki yapanın kafasına silah dayamışlar 5 dakkada bu motoru banttan çıkarmazsan ölürsün demişler gibi mal çıkartmışlar.neyse ilk 2 hafta marş motorundan garip sesler geldi veyse sonra dan düzeldi.sonra malum çoğu kişinin derdi tekleme bendede başladı (tüm servislere gitmeme ragmen hala çözülememiş durumda,servis ustası yapacak bişey alışacaksın dedi
canıma tak etmiş durumda her gün acaba bu gün ne olucak korkusuyla motora biniyorum.bu şekildede satmam alacak kişiye en büyük kazıktır.gönlüm el vermiyor.tek çarem hondadan değişim talep etmekti ve bunu yaptım yerine görsellik olarak cbf 150 nin yanına bile yaklaşmayan fakat kalite ve sağlamlık konusunda da cbf 150 nin kat ve kat üstü olan anf ınnova 125i istedim.hakkımızda hayırlısı artık.herkeze iyi forumlar.