aynen öle oldu metehan abi şimdi satarken gelde inandır teklemediğine
aynen öle oldu metehan abi şimdi satarken gelde inandır teklemediğine
ama hepsinde yok yani bazılarında avans kısıp bazılarında kısmadılarsa bilemiycem ama her 2011 modelde tekleme yok örneğin 7150km redeyim hiç bir problemim yok suanBir arkadaşım der ki:
Ateşleme sorunu olma ihtimali yüksek bence. CDI üzerine yazılan harita saçmalıyordur. Aslında eski tip bir CBF ten sökülüp bunlara takılmak sureti ile denenebilir bence. Elektrik tesisatlarının farklı olduğunu zannetmiyorum.
Emisyon kriterleri belirlenirken belli devire kadar kirlilik şu kadar olacak ondan sonra şu kadar olacak max devirde şu kadar olacak gibi kriterler var. Bu amcalarda e3 e uyabilmek için o tıklamanın olduğu devire kadar avansı kısıp kirliliği düşürmüşlerdir. Sonradan ani olarak avans verince alet tekleme benzeri tepki verip devirini alınca normale dönüyor olabilir.
Aslında rpm-avans haritasını bulup incelemek lazım. Ya da lambda sensörü takılıp karışım oranının log'una bakılarak anlaşılabilir.
ah birde cbf teki motor gücü ybrde mevcut olsa... ybr 1900 tl lik kanuni bretondan bile daha güçsüz bu motoru bu kadar zayıf yapmalarının amacını bir türlü anlayamadım :silent: birini alsak sorunlu birini alsak motoru zayıf ne yapacağımı şaşırdım.cbf te hiç gözüm yoktu...
birde burdaki problemler, satıcıların ilgisizliği ve kendilerini satıcıdan çıkarıpp müşteriyle kendi elemanları gibi konuşması...
artı olarak motoru almak için sıra beklemeniz ve bunun gibi dolu olumsuz neden...
gittim 6 hafta önce ybr esd aldım, sorunsuz canavar....
kimse kalkıpta şimdi selesi ince gibi nedenler sunmasın...
önemli olan sıfır sorun....
buda ybr de mevcut....
hiç düşünme dostum istediğini al cbf 150 de al 1 kere yolda kalmasın emin ol hepsinde tekleme var gibi yaklaşım yapanlarada yüz verme 7500km 0 sorun 0 teklemeah birde cbf teki motor gücü ybrde mevcut olsa... ybr 1900 tl lik kanuni bretondan bile daha güçsüz bu motoru bu kadar zayıf yapmalarının amacını bir türlü anlayamadım :silent: birini alsak sorunlu birini alsak motoru zayıf ne yapacağımı şaşırdım.
bir kere aldım sorunlu çıktı şimdide sorunlu çıkar diye almaya korkar oldum bir daha sorunlu çıkarsa :santa:hiç düşünme dostum istediğini al cbf 150 de al 1 kere yolda kalmasın emin ol hepsinde tekleme var gibi yaklaşım yapanlarada yüz verme 7500km 0 sorun 0 tekleme
sorun ne çıktı 0ırmıaldınız kaç modeldi ?bir kere aldım sorunlu çıktı şimdide sorunlu çıkar diye almaya korkar oldum bir daha sorunlu çıkarsa :santa: