Yeni CBF 150!!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
apacheye ççok benzemiş hakikaten

CBA

birinci resimdeki aynı apachi
ama renkler çok güzel motor bloğundaki kırmızı hona yazısı hoş ayrıca şeffaf stoplarda güzel

2. eklenen resimdeki makina bence süper hatta cbr 125 bile güzel
ama Türkiyeye bunlardan hangisi gelicek veya gelicekmi..

daha gelip gelmeyeceği bile belli değil ama yarın mutluhana uğrayabilirsem konuşacağım

aslına bakılırsa bu Apache'ye benzemiyor..
şöyle açıklayayım Hindistan'da (india) piyasaya sürülen Unicorn (CBF 150) bu modeldir ve yıllardır vardır TVS Apache bu Honda Unicorn modelinin kopyasıdır..
hatta Honda Unicorn olarak arama yaparsanız TVS Apache katalog resimlerinin birebir kopyasını göreceksiniz.. Kısaca Unicorn Apache'ye değil, Apache Unicorn'a benziyor.. bilmem anlatabildim mi..

hurricane tam yazacakken baktım sayfa sonu ve çoktan yazmışsın.ben yaklaşık bir yıldır ındıan sitelerinde bu resimlere rastlıyorum ve hatta burda da birkaç resim yayınlanmıştı.Bizim şivemizle hindistan da :honda,yamaha,tvs ayrıca marka olarak yanılmıyorsam hero,pulsar gibi markalar çok ciddi rekabet içinde modelleri var degişik hatta bizim hiç aklımızdan geçmiycek cc lerde.asya nın üretim merkezi olmuşlar.bizde daha avrupa tip onaylı motorlar diye tutturmuşuz bir yol gidiyoruz.avrupada halk için motormu üretiliyor.fiyatlar alıyor başını gidiyor.çevreye az zarar vermesi tabi önemli ama tüm avrupa asya abd hatta tüm dünya sifonu denize boşaltırken nasıl oluyorda çevre bilinci diye etrafta nutuklar atıyorlar inanamıyorum.Yesinler sizin çevreciliginizi:queen::queen::queen:

Stunner güzel duruyor şehsen.Bide PS150'nin motorunu şuna koyup 16hp olarak satsalar dahada süper olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar