Yeni canavarım:)

Sonunda rks mi mcx mi derken mcx aldım :) 3400tl plaka ruhsat sigorta dahil aldım motoru tam aldım kar yağdı zor geldim eve kadar tepede kalıyo evde kaya kaya geldik allah korudu kazasız belasız garaja kapattım motoru :) plakamıda çarşambaya kadar çıkartcaklar :) arka fren disk biraz alışmakta güçlük çekicem sanırım... Eski motorum cuptu kendimde ecza deposunda kuryeyim ordaki motorumda yamaha ybr 125 bu motorumunda arka fren disk olunca alışmışım kampanada körüklemeye freni :) bunda ayarı kaçırdınmı kitliyo tekeri valla :) cuptan inip şirket motoruna bindim hıphızlı geldi mcxe bindim ybrde bisiklet gibi kaldı busefer :) sorularınız vs varsa yanıtlarım memnuniyetle

lxz6.jpg

v38l.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun

Bir kaç yüz kilometre sonra bu da bisiklet gibi gelir merak etme.. Arada bir çorba kaşığı fark var ne de olsa..

:) le :) le kullan..

bidahaki yaza yani 2015in yazına kadar kullanmayı düşünüyorum :) teşekkürler bu arada

Teşekkürler allah herkesin gönlüne göre versin :) Keşke imkanım olsada daha büyük bi makine alsaydım ama malum daha yeni okulum bitti 2aydır çalışıyorum daha 3buçuk milyar kredi çektim belki 6milyar falanda çekebilirdim ama ödeyebilmek önemli olan :) bütçemi aşmadan alabilceğim en güzel motor bence buydu :)

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun dostum aman dikkat bu mevsimlerde

Yeni resimler:) Bu arada herkese teşekkürler buda eski yadigarla çok kahrımı çekti 8ayda 13bin km yaptım arkadaki 100lük cup ile allah yukarda yolda bırakmayı geçtim orjinal zinciri bile daha duruyor okadarda bakmadım yani yağlamadım falan maşallah lifana kimse çamur atamaz kaliteli aynı zamanda mondial cup alan arkadaşımınki harap oldu benimkinde tıkırdama bile yok tek marş :)

mcx'imde biraz kirlendi karlar eriyince çıkarttımda biraz çamur olmuş azıcık :)

dq8y.jpg

mity.jpg

fvy3.jpg

qcs8.jpg

canavar canavar! aman dikkatli kullan! burda canavarin seni sirtindan attigini okumak istemiyorum!

Allah tüm motorcuları korusun ya dikkatli kullanıyorum son derece kurye olduğumdan şirket sağolsun ekipmanda tam baştan sona :) Temkinli kullanmak öncelikli önce tedbir son ALLAH demişler bu motoru sırf uzun yolda cup 90-100 gitmek için son gaz gidiyordum 100ü kasmadan gitmek için almak istedim 120lerde 130larda gözüm yok otoban olur düzlük olur basılır orası ayrı :) Hepimiz dikkatli kullanalım :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Bu mcxlerde jikle nerde ya ?

Hayırlı olsun.Kullanım kitapçığını oku jikleyi bulursun.Sabahları çalıştırırken hiç gaz vermeden çalıştırabiliyorsun jikle sayesinde.Driftle aynıysa benzin musluğunun alt sağında

Jikle karbüratörün sol tarafında mandal aşşa dogru basarsan kapanıyor yukarı çekersen açılıyor.
HAyırlı olsun doğru seçim yapmışsın.Mcx ailesine hoşgeldin.

Hayırlı uğurlu olsun inşallah .Kazasız belasız sürmen dileğiyle güle güle eskitirsin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar