Yeni canavarım:)

Timeshift dostum klemens falan gerek yok bantla geç :)

Beyazıt içimi kararttın be abi :) inşallah üzmez beni mcx

Karlıyollar yakıt tüketimi cuptan inip mcxe binince çok çok çok fazla geldi ama zamanla bende alışırım bütçemde :)rodajda olduğu için tam bişey diyemicem ama 4litre civarı yaktı sanırsam 100kmde

Normal kullanımda 3,7 desen çok yakıyor zamanında bende mcx alacaktım yakıt tüketimi yorumlarını okuyunca gözüm korktu

Yaz boyu driftle 5.000 km cik yapmışım :pl: 2,9 yakacan 3 dedinmiydi olmuyor :queen:

Karlıyollar yakıt tüketimi cuptan inip mcxe binince çok çok çok fazla geldi ama zamanla bende alışırım bütçemde :)rodajda olduğu için tam bişey diyemicem ama 4litre civarı yaktı sanırsam 100kmde
Km ilerledikça yakıt tüketimi düşüyor.
Dostum senin yaptıgın led çalışmasının aynısını yaptım aynı yere sıcak silikonla sabitledim.Fakat elektirik bağlayamadım motorcuya sordum ön fara bağlamak istiyorsan farın arkasına kablo çekmemiz lazım diyor.Nası yaptın bi anlat hele koltugu kaldırınca silyaller ve stop var başka ön far ordamı hangi kabloalr bi fotoraf çekermisin. Koblolarının zahmet olmassa.

Benimkinin yanında seninki koklamıyor bile. 3,5 litreyi geçkin yakıyor yumruk kadar motor.

Acil kredi borcundan dolayı satilik mondial mcx roadracer. 1aylik 800kmde ilk bakimi servisinde yapilmistir. Sifiri plaka hariç 3600tl olan motorumun üzerinde arka bagaj montaji için ayriyeten çanta demiri ve bi kask alicak şekilde küçük boy arka bagaj takilidir motorun kendi arka tutma demiri orijinalini vericem yedek olarak bulunur yaninizda. Üzerinde ek olarak 100tllik performans egzoz vardır orijinal egzozu 50km kullanildi yaninda vericem. Üzerinde çanta ve demiri 140tl egzoz 100tl ve 120tllik fosfoslu yeşil çeneden acilir güneş vizorlu kaskimida vericem 360tllik extrasiyla birlikte daha sifir gibi olan 800kmdeki motorumu 3400tlye satiyotum acil kredi borcundan dolayı extralari resmen bedavaya veriyorum. Yakin arkadaşlarıma giderse sevinirim borç yüzünden sifir motor gidiyor bari boşa gitmesin çevresinde motor alick olan varsa kacirmasin bu firsati

Motor eskişehirde konuda resimleri mevcut
Ozelden ulaşabilir ilgilenenler

hayırlı olsun allah kazasız belasız binmek nasip etsin içine sindiyse mcx miş rks miş hava civa

hayırlı olsun arkadaşım bendede aynından bir tane var ben çok memnunum ilk motorum ybr 125 idi ona göre daha güçlü diyebiliriz

Niye satıyon motoru kredi borcun varsa ödersin sanki peşinmi istiyorlar aylık ödemeler fazla geldiyse borcunu yeniden yapılandırabiirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar