Yeni canavarım:)

hayırlı olsun. bu sınıfta görüntü olarak, güç olarak farklı bir model. kullandıkça yakıt tüketimi ve sağlamlıkla ilgili görüşlerini yazarsan seviniriz:)

Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah. Titreşim ne durumda?

Motorumda çıkan ufak tefek sorunlar dışında herşey çok iyi gidiyor onlarda halledildi gerçi :) jikle bağlı değildi bağlattık hız ibresi bozuktu onu yaptırdık falan ufak sorunlar ruhsata rengi ve muayeneyi yanlış yazmışlardı düzelttirdik falan bunlar motordan soğutamadı tabi beni :) Bunlarda motorun ilk ve son halleri :) Bu arada herkese teşekkürler :)

Orjinal hali :)

kcnq.jpg

İşe çanta demirini uzatmakla başlayalım dedik :)
Oda yetmedi montelerken altına yükseltmek için bikaç somun fazla taktık yüksek olsun diye :)

o0al.jpg

Çakar lambayı bağlayıp çantaya geçicez :)
Ustamız kardeşim ve motorum :)
Lehim yaparkene :)

mtpm.jpg

lye6.jpg

Çakar işi tamam :)

88h9.jpg

Çanta demirine geçtik :)

7ra2.jpg

Çantaya hazırlık aşamaları 1 :)

htkl.jpg

Temeli hazır :)

5nk0.jpg

Sonunda final :)

e1ak.jpg

w0q4.jpg

Son olarak buda dışarda bi görüntü :)

unra.jpg

Birde şu yan çantalardan alsam diyorum mcxe yakışırmı sizce iş görürmü bide bu çantalar yükleme kapasitesi falan

8g1g.jpg

Baya emek harcadık uğraştık ama en iyi orjinal şekilde yaptık :) çanta demirini iyilişetirmekle uğraşmaktansa daha büyük bişey taktık ve takarken vidaların altına yaklaşık 4cm yükseklikte somun taktık çantayı yükseğe takmak için o somunları bile siyaha boyayıp orda sırıtmamasını orjinal görünmesi için uğraştık boyanın kurumasına kadar bekledik sabırla :) Tank pad yaptık bide yakın fotosu yok ama türk bayraklı bi tank pad sırf özentiliğine gösteriş için KEMAL ATATÜRK imzası yazdıranlara falan söylüyorum bu ülkenin bi simgesini yaptırcaksanız motorunuza sevdiğiniz için yapın. Atatürk için bi damla göz yaşı dökmemiş insanların sırf görüpte bende yaptırıyım diyerek yaptırmalarını hiç sevmiyorum bunu yapanlar var... Ben bu vatan için canımı veririm ve türk bayraklı tank padı seçerek bunu alıcam diyerek aradım ve aldım. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!

Son düzenleme:
3400 çok değil mi ya bu motora? kuba xcg 150 2000-2200 marjında satılıyor. bunun 1400 liralık ne fazlası var?

Bence verdiğim parayı sonuna kadar hakeden bir motor çinlide olsa bilinen tutulan bi motor ve bu sekmentte tüm motorlar 2800-3500 arasıyken kuba neden 2000-2200 acaba bence onu araştırmak lazım :)

Tebrik ederim dostum, çanta olayı çok yakışmış elinize sağlık. :)

Gokhan fazla titreşim yok ama var tabi az miktarda oda normal tek silindir motor titreşimi fazlasi yok bence

Mamba saolasin :) yanlarda çanta koyucam domuzluk taktircam zenon taktircam onlarinda resimlerini koyarim bir bir :)

hacı lifan cupla 120 gören senmiydin ? Eğer sensen bunla 170 yaparsın :D
bu arada hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin

afyonlu biriyde o ya emircanmıydı emirhanmıyı efecanmıydı böyle bişeydi o 120 yapan :D ya ibresi yapıyorda asıl hızıyla alakası yok bunun 90ı 100ü cupta gördüğüm son hız gibi yani 120 gibi :)

+led çalışması güzel olmuş hemşerim bende aynısından sıpariş vermeyi düşünüyorum.Ne kadara aldın sen.
Bide nereye bağladın ve neler kullandın bağlarken.
Arka çanta demirini almana gerek yoktu aslında ben orjinal haliyle kappa k35 takılı hiçbir sorun yok esnemesi güvensizlik veriyor ama 7200 km geldi motor hiç bir kırılması yamulma olmadı ,bazen yük koymama ragmen abartmıcak şekilde.

Bizim mcx leri küçümsemeyin arkadaşlar iyi makine :) geçen gezide yeni kasa cbr125 sürdüm hızlanma olarak fark görmedim sadece virajlarda daha çok dengeli ve stabil gidiyor.Ve son hızı fazla cbr ın

15 tl aldım çakar lambayı :) koltuğu kaldır kablolar var ordan deneyerek bulcaksın deydire deydire farların kablolarını bulup onlara bağla tamamdır dostum :) ya kafam rahat olsun istedim çanta konusunda 40lira fazla verdik sağlık olsun sağlam oldu

15 tl aldım çakar lambayı :) koltuğu kaldır kablolar var ordan deneyerek bulcaksın deydire deydire farların kablolarını bulup onlara bağla tamamdır dostum :) ya kafam rahat olsun istedim çanta konusunda 40lira fazla verdik sağlık olsun sağlam oldu

Çakar özelliği kendiliğindenmi vede farlarda sorun yaşanmıyor demi güc azalması falan.

evet durmadan çakıp durur :) yok ya bı sorun yok kav voltluk şey zaten

Lambaya giden kabloyu sıyırıp bu kabloyu stoba giden kabloyamı bağlıyoruz klamens iş görörmü kablo bandı ile dolayıversek siyah bantla :,

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:25 ----------

[/COLOR]2 ay önce mcx kullanan bir arkadaş düz yolda giderken motosiklet ortadan ikiye bölündü. Mondial e bildirildiği anda dava açmaması için 1 adet mcx 1 adet Mr 250 destro 1 adet 250 cc sukuter gönderildi. Ama çocuk ölümden döndü ve bütün mondial motorlarda bu sorun olabileceği söylenmiş. Umarım aynı yolay sizlerin de başına gelmez. Bende 1 sene kullandım başımdan geçen sıkıntıları yazsam okumaya erinirsiniz. Saygılar.
Buda benim motorumdu..

afyonlu biriyde o ya emircanmıydı emirhanmıyı efecanmıydı böyle bişeydi o 120 yapan :D ya ibresi yapıyorda asıl hızıyla alakası yok bunun 90ı 100ü cupta gördüğüm son hız gibi yani 120 gibi :)

Aynen kardeşim ibreler fazla gösteriyor benimki 20 km/h fazla gösteriyor mesela :D
bu arada mcx güzel motor yakıt tüketim nasıl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar