Motorumda çıkan ufak tefek sorunlar dışında herşey çok iyi gidiyor onlarda halledildi gerçi

jikle bağlı değildi bağlattık hız ibresi bozuktu onu yaptırdık falan ufak sorunlar ruhsata rengi ve muayeneyi yanlış yazmışlardı düzelttirdik falan bunlar motordan soğutamadı tabi beni

Bunlarda motorun ilk ve son halleri

Bu arada herkese teşekkürler
Orjinal hali
İşe çanta demirini uzatmakla başlayalım dedik
Oda yetmedi montelerken altına yükseltmek için bikaç somun fazla taktık yüksek olsun diye
Çakar lambayı bağlayıp çantaya geçicez
Ustamız kardeşim ve motorum
Lehim yaparkene
Çakar işi tamam
Çanta demirine geçtik
Çantaya hazırlık aşamaları 1
Temeli hazır
Sonunda final
Son olarak buda dışarda bi görüntü
Birde şu yan çantalardan alsam diyorum mcxe yakışırmı sizce iş görürmü bide bu çantalar yükleme kapasitesi falan
Baya emek harcadık uğraştık ama en iyi orjinal şekilde yaptık

çanta demirini iyilişetirmekle uğraşmaktansa daha büyük bişey taktık ve takarken vidaların altına yaklaşık 4cm yükseklikte somun taktık çantayı yükseğe takmak için o somunları bile siyaha boyayıp orda sırıtmamasını orjinal görünmesi için uğraştık boyanın kurumasına kadar bekledik sabırla

Tank pad yaptık bide yakın fotosu yok ama türk bayraklı bi tank pad sırf özentiliğine gösteriş için KEMAL ATATÜRK imzası yazdıranlara falan söylüyorum bu ülkenin bi simgesini yaptırcaksanız motorunuza sevdiğiniz için yapın. Atatürk için bi damla göz yaşı dökmemiş insanların sırf görüpte bende yaptırıyım diyerek yaptırmalarını hiç sevmiyorum bunu yapanlar var... Ben bu vatan için canımı veririm ve türk bayraklı tank padı seçerek bunu alıcam diyerek aradım ve aldım. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!