dreamboy' Alıntı:Yaa,kapıya tartıdamı koysak ne??
SAVASXXL' Alıntı:ben 21:30 dan sonra oarada olacağım
mutlaka bekliyorum... tanışmak kaynaşmak için....:queen:
evet kapıda ayıralım kim kurt kim kuzu belli olsun... aramıza sızmaya çalışan ufaqlıklarıelemiş olarız...:queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen: :queen: :mrgreen:
okan4037' Alıntı:beyler bırısı bana karısıyoda toplanmısken bır dovemye gıtsek![]()
:queen: İsterseniz 150 kg lik kantar var atıyım motorun arkasına tartılanlara fiş veririz kapıda gösterir geçerler.:queen:dreamboy' Alıntı:Yaa,kapıya tartıdamı koysak ne??
her giren tartıya çıkıp 100+ olduğunu ispatlayıpta mı girsinn acaba:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
sızı bulmusken kacırmayalım dedım:queen: :queen: harac fılan keselımSAVASXXL' Alıntı:nasıl yane anlamadım??r:
hunluata' Alıntı:yok abi sizgelin ben size şööleee güselmi güsel kuzu kesim bide çeviriyim.
kesinlikle millet karıştırdı yav hoşafa çevirdi...ledo' Alıntı:Bu iş böyle olmayacak. Herkes atıp tutuyor.
Gidelim bir pizzacıya, 2 adet en büyük boy tam malzemeli pizzayı 1/2 saat içinde bitiremeyenleri yedek üyeliğe gönderelim.
Biraz çalışsınlar, sonra kurtarma sınavı yaparız.
yav alooooooooo kibarcıklar kulübü deel ağır adamlar dıyoruz biyere davet ederken 10 kere düşünün hehehehehunluata' Alıntı:yok abi sizgelin ben size şööleee güselmi güsel kuzu kesim bide çeviriyim.
ledo' Alıntı:Çiftliğin yoksa hiç gelmeyelim.
Bu iş öyle bir iki kuzu ile olmaz, mazallh aç kalırsak, sinirli oluruz !
SAVASXXL' Alıntı:kesinlikle millet karıştırdı yav hoşafa çevirdi...
akşam elle yoklama yapacam:queen: üyeleri... göbek varmı gerçekten yoksa yastıkmı dıye 90 lı kılolardakılerıde yedek üye olarak bırakacam...
gerçekten bi grup olmamız için bu şart oldu üzgünüm...:queen: :queen:
yav alooooooooo kibarcıklar kulübü deel ağır adamlar dıyoruz biyere davet ederken 10 kere düşünün hehehehe
son kararınsa haber ver ama olacaklardan biz sorumlu deeliz...:queen: :queen: :queen: