ewet mersınlıyım senın gozunden hıcbısı kacmıyor valla cın gıbısınSAVASXXL' Alıntı:sen mersinlimisin??
aklına tek tantunimi geldi hehehe
okan4037' Alıntı:ewet mersınlıyım senın gozunden hıcbısı kacmıyor valla cın gıbısın![]()
koyulacivert' Alıntı:tüh be az daha girecekmişim ben bu gruba ama daha yeni 9 kilo verdim ( 1.90 boy) şu anda 84 kiloyum...r: şuna bak ya eskiden kilo verdim diye sevinirdim ama şimdi... :salut: :queen:
kenya tarafının bi yemağı sanırsam:queen:okan4037' Alıntı:sen hıc tantunı yedınmı ben hastasıyım ıstanbulda varmıs 1 kac tane ama....
bak yıne canım tantunı cektı...
pekı niğde tava hangı sehrın![]()
bende hep guzel yemeklerı sevıyorum ılerde sızı geccem:queen:
SAVASXXL' Alıntı:evet yöresel yemekleri çok iyi bilen bir dombiliyim...:queen:
yemeğini söyle nereli olduğunu söyleyim hehehhe
evetttttttt terapiler başladı bakın...camadan' Alıntı:tantuni deyip durmayın üfffr:
ağzımın suları akıp duruyo yanında da acılı ama havuçlu şalgam öfffff
r:
r:
ya o işkembenın bir çeşitidi değilmi yaf heryerde bilinen bişii sanırım hehehehe yoksa yannışmı biliyom...:queen:handeee' Alıntı:şırdan nerenin peki=)
SAVASXXL' Alıntı:ya o işkembenın bir çeşitidi değilmi yaf heryerde bilinen bişii sanırım hehehehe yoksa yannışmı biliyom...:queen:
Adananın şırdan dolması vardır:cherry:handeee' Alıntı:şırdan nerenin peki=)
SAVASXXL' Alıntı:evetttttttt terapiler başladı bakın...kilo vermryi kalından geçiren üyelerimize tantuni iskender kiremitte balık veya saç kavurma resimleri isimleri ile takviye yapacağiz...kiii kilo vermesınler...:mrgreen:
ya o işkembenın bir çeşitidi değilmi yaf heryerde bilinen bişii sanırım hehehehe yoksa yannışmı biliyom...:queen:
doğruuuuuuuuuuuu =))SAKAL' Alıntı:Adananın şırdan dolması vardır:cherry:
taam gel işe başla üyesin artık ama üye oldum nasıl olsa diye sermek yok ... çalışıp çok yiyerek yine eski formuna döneceksin...:queen:XePoSt' Alıntı:abi bende eskiden 100 wardim ama maelsef parasızlık işte.... korumalar we motorumla benide uyelige alir misn??? inanmazsaniz fotolarla ispatlayabilirm we 110luk gibi yerim cok calişirm.....:queen:
SAVASXXL' Alıntı:babacım şırdan dolması ayrııı
şırdan ayrı şırdan damarda tuzlama vs gibi bir işkembe çeşitidir..
şırdan dolması ise farklı bişi... hile var itiraz ediyom...:mrgreen: