Yeni Bir Topluluk 100+

okan4037' Alıntı:
ewet mersınlıyım senın gozunden hıcbısı kacmıyor valla cın gıbısın:p

evet yöresel yemekleri çok iyi bilen bir dombiliyim...:queen:
yemeğini söyle nereli olduğunu söyleyim hehehhe

sen hıc tantunı yedınmı ben hastasıyım ıstanbulda varmıs 1 kac tane ama....
bak yıne canım tantunı cektı...
pekı niğde tava hangı sehrın:p
bende hep guzel yemeklerı sevıyorum ılerde sızı geccem:queen:

koyulacivert' Alıntı:
tüh be az daha girecekmişim ben bu gruba ama daha yeni 9 kilo verdim ( 1.90 boy) şu anda 84 kiloyum... :pr: şuna bak ya eskiden kilo verdim diye sevinirdim ama şimdi... :salut: :queen:

sıkma canını bu boy posla mutlaka yollarmız buluşur...:mrgreen: :mrgreen:

okan4037' Alıntı:
sen hıc tantunı yedınmı ben hastasıyım ıstanbulda varmıs 1 kac tane ama....
bak yıne canım tantunı cektı...
pekı niğde tava hangı sehrın:p
bende hep guzel yemeklerı sevıyorum ılerde sızı geccem:queen:
kenya tarafının bi yemağı sanırsam:queen:

Son düzenleme:
tantuni deyip durmayın üfff :pr:

ağzımın suları akıp duruyo yanında da acılı ama havuçlu şalgam öfffff

:pr: :pr:

camadan' Alıntı:
tantuni deyip durmayın üfff :pr:

ağzımın suları akıp duruyo yanında da acılı ama havuçlu şalgam öfffff

:pr: :pr:
evetttttttt terapiler başladı bakın...:p kilo vermryi kalından geçiren üyelerimize tantuni iskender kiremitte balık veya saç kavurma resimleri isimleri ile takviye yapacağiz...kiii kilo vermesınler...:mrgreen:

handeee' Alıntı:
şırdan nerenin peki=)
ya o işkembenın bir çeşitidi değilmi yaf heryerde bilinen bişii sanırım hehehehe yoksa yannışmı biliyom...:queen:

Son düzenleme:
SAVASXXL' Alıntı:
ya o işkembenın bir çeşitidi değilmi yaf heryerde bilinen bişii sanırım hehehehe yoksa yannışmı biliyom...:queen:

nasıl yani?? 100+ hareketinin öncüsü kıvırıyo mu bana mı öle geldi? Abi böle tek seferde Adana cevabını beklerdim...:farao: :p

SAVASXXL' Alıntı:
evetttttttt terapiler başladı bakın...:p kilo vermryi kalından geçiren üyelerimize tantuni iskender kiremitte balık veya saç kavurma resimleri isimleri ile takviye yapacağiz...kiii kilo vermesınler...:mrgreen:

yanLş biLionnn=))

abi bende eskiden 100 wardim ama maelsef parasızlık işte.... korumalar we motorumla benide uyelige alir misn??? inanmazsaniz fotolarla ispatlayabilirm we 110luk gibi yerim cok calişirm.....:queen:

babacım şırdan dolması ayrııı
şırdan ayrı şırdan damarda tuzlama vs gibi bir işkembe çeşitidir..
şırdan dolması ise farklı bişi... hile var itiraz ediyom...:mrgreen:

XePoSt' Alıntı:
abi bende eskiden 100 wardim ama maelsef parasızlık işte.... korumalar we motorumla benide uyelige alir misn??? inanmazsaniz fotolarla ispatlayabilirm we 110luk gibi yerim cok calişirm.....:queen:
taam gel işe başla üyesin artık ama üye oldum nasıl olsa diye sermek yok ... çalışıp çok yiyerek yine eski formuna döneceksin...:queen:

Son düzenleme:
şırdan dedinmi bi dakka dur baklım işkembenin büyük büyük doğranmış hali oy oy oy sarmısaklı sos ve bol acı oy oy oy

üzerine kelle üffff gel beni biraz yelle

esas mumbar dolması var bide eye dolması ben şırdan dolması duymadım onu bizde işkembe dolması derler ama.

SAVASXXL' Alıntı:
babacım şırdan dolması ayrııı
şırdan ayrı şırdan damarda tuzlama vs gibi bir işkembe çeşitidir..
şırdan dolması ise farklı bişi... hile var itiraz ediyom...:mrgreen:

Bu husus doğru valla! Bence de soru, soruluş biçimi itibariyle hatalıydı! Ama tabi öz itibariyle dolması da, çorbası da Adana'ya dayanır diye düşünüyorum! Bence bu soru iptal edilsin! :)

offffffffffffffff offffffffffff ben yemek yemeğe gidiyom 250 gr vermişim acilen takviye lazım.. hehehe:p :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar