yeni bi scooter

merhabalar arkadaşlar ben 1 haftadır takip ediyorum siteyi tebrikler helal olsun sizlere.Bugün üye oldum.Ben sizlerin görüşünü almak istemekteyim yardımcı olursanız sevinirim.
Ben scooter tarzı bir motorsiklet almak istiyorum.Fiyatı 1800-2500 ytl arası olabilir ama pek kasmayada gerek yok.
Ben öncelikle az yakmasını ama hız yapmasını ve sağlam bişi olmasını elimde kalmayacak dökülmeyecek bişi olmasını istiyorum.
Kanuni rokka yada mondial 151 rs yada ramzey yada monero angel....v.b.
ben bunlar gibi bişi düşünüyorum....
Sizlerin önerilerini bekliyorum...Motordan çok iyi anlamadığım için sizlerin önerileri çok büyük önem taşımaktadır.........
Sİzlere şimdiden çok teşekkür ederim....Kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim.....

oncelikle hoş geldin üyeliğin hayırlı olsun. 2500 az para degil bi japon veya avrupalı scot bulabilirsin pek soylediklerine yanasmana gerek yok..

hocam bana tavsiye edin yani ben araştırdım motor markaları kanuni mondial ramzey monero bide asya o kadar hepsi çin malı başkada bi marka uygun fiyata aklıma gelmedi gçrmedim......

hocam yanlız ben sıfır arıyorum.......2. el istemiyorum.....

kymco nun 125 lik scooter ı war 2750'ydi en son heralde ii motordur suzuki an125 2250'ydi heralde sen geç bunları bnm atw yi werm bn sana :mrgreen::mrgreen::cherry::queen::queen:

suzukiye bak 2500 civarı olması lazım bi arkadasımda var kendimde kullandım biraz küçük ama güzel artı en kral çinliyede 10 çeker kalitesi yeter hiç degilse

Kymco Agility 50cc almanı öneririm. Hem az yakıyor hem vergisi yok hemde 2 kişi bile rahatlıkla istediğin yere gidebilirsin. Today'i de öneririm ama iki kişilik kullanımlara uygun değil.

fiaytını bilmiyorum ama Yamaha novuo muydu neydi o modelede bir bak istersen. O da scooter sanırım.

Selamlar. istediğiniz özellikler (hem az yaksın, hem iyi kaçsın, hem sağlam olsun, hem elimde kalmasın) çinlilerde bulunmaz. kymco agility 125, suzuki an125, yamaha cygnus, honda beat vs scooterları öneririm. saydığım makineler başınızı ağrıtmaz. hele ki ilk makineniz olacaksa muhtemelen bakım, doğru kullanım konularında da acemi olduğunuz için çinliler elinizde kısa sürede sorun yaratacaktır. saydığım makineler ve benzeri avrupa, kore, japon scooterlar işinizi fazlasıyla görecektir.

çinlilere yanaşma kardeş git yamaha cynus rs al sıfır fiyatı şu anda plaka hariç peşin 1.980 ytl hatta geçen ay bizim bir arkadaş peşin para 1.900 ytl'ye aldı
hem sağlam az yakar iyide kaçar tabi 120 km hız yapmasınada bekleme ancak 90 falan yapar

slm :)

ARKADASIM BNDE ALMAYI DUSUNUYORUM VE EN SONUNDA KARARIMI WERDİM COK ARASTIRMAM SONUCUNDA BNCE YAMAHA CYGNUS RS AL DERİM AZ YAKIYOR ATAK MOTOR 125-150 LİK SCOOTER LAR ARASINDA EN İYİ BNCE BU BİRDE YAZ KAMPANYASINA GİRMİŞ 2.200 PLAKA DAHİL SÜPER BNCE KAÇIRMA BNDE KACIRMICAM :D :queen:

2500 ' e cbr 125 veya ybr 125 nalabilirsin :) Hem scooter dan hızlı gider hem de vitesli öğrenmiş oLursun ayrıca scooter kadar yakmıyolar :)

walla arkadaşlar cygnus yamaha rs modelini olabilir die bakıyorum aranızda kullanan var mı en fazla hız olarak kaça çıkar bu?Bide ramzey var ramzeye ne dersiniz? 125 cc SCOOTER QM 125T - 10E
bu modeli adam 12 taksit yapacak 1800 ytl bide alım parası da ona ait.?
Yada ramzeyin bu modeli nasıl?QM 125T-10V
Adam bana ramzey çin malı diil dedi?Doğru mu işte kendi fabrikasında üretiliyo dedi...Bide benim evin 2 arka sokağında servisi felan.....Walla bi yardımcı olursanız çok sevinirim.....Şu ramzey le yamaha arasında......Yamahada fiyatta taksit olsa hiç beklemem bile ama ......Sağolun arkaadşlar yardımlarınız ve fikirleriniz için.....

arkadaşlar tam yamaha almaya niyetlendik adamlar 3250 ytl den peşin 2800 e ondan da 2000 ytl ye inmişler ama ellerinde kalmamış ve getiremiyolarmışda.Bana şimdi başka bi alternatif sunabilirmisiniz?

Dostum bahsettiğin ramzey, mondial, kanuni, vs vs alma da.Suzuki, Honda, Yamaha, Kymco modellerinden bütçenin yettiği, beğendiğin hangisi olursa olsun al.Başın ağrımaz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar