- Konu Yazar
Merhabalar Motosiklet.net kullanıcıları değerli motosikletli arkadaşlar..
Yeni başlıyorum motosiklet kullanmaya önceden mobilet ve geen seneye kadar kullandığım bisikletle trafiğe alışık birisiyim motorun yerini biliyorum öyle diyeyim
Ama 2 motor arasında kaldım ikisi de temiz fiyatları 600 lira farklı,
Salcano 3 bin küsür km 2 bin lira 2013 model tertemiz sıkıntısız gri.
Suzuki 30 bin küsür km 2.5 bin lira 2004 model tertemiz sıkıntısız siyah.
Yalnız birisi 450 km uzakta şimdi ben gitsem getirebilir miyim motoru sonuçta hiç uzun yol yapmadım bisiklet gezilerinde 100 km gezdik en fazla oda şehir içi. 400 km otoyolda motosiklet kullanmak her babayiğidin harcı mıdır ? Yoksa 400 lria kargo parası verip kargo ile mi getirelim.
Suzuki evime 15 km uzaklıkta çok güzel ama oda hindistan üretimi bilgileri var japon olan gn250 imiş ikilemde kaldım yardım edin
Yada forumdan birisi motoru 450km yol alıp istanbula getirebilir mi ?
Yeni başlıyorum motosiklet kullanmaya önceden mobilet ve geen seneye kadar kullandığım bisikletle trafiğe alışık birisiyim motorun yerini biliyorum öyle diyeyim
Ama 2 motor arasında kaldım ikisi de temiz fiyatları 600 lira farklı,
Salcano 3 bin küsür km 2 bin lira 2013 model tertemiz sıkıntısız gri.
Suzuki 30 bin küsür km 2.5 bin lira 2004 model tertemiz sıkıntısız siyah.
Yalnız birisi 450 km uzakta şimdi ben gitsem getirebilir miyim motoru sonuçta hiç uzun yol yapmadım bisiklet gezilerinde 100 km gezdik en fazla oda şehir içi. 400 km otoyolda motosiklet kullanmak her babayiğidin harcı mıdır ? Yoksa 400 lria kargo parası verip kargo ile mi getirelim.
Suzuki evime 15 km uzaklıkta çok güzel ama oda hindistan üretimi bilgileri var japon olan gn250 imiş ikilemde kaldım yardım edin
Yada forumdan birisi motoru 450km yol alıp istanbula getirebilir mi ?