Yau yazmıyım yazmıyım diyorum dayanamıyorum. İki gün sonra bu başlığı ibretlik göstermekten korkuyorum açıkçası. Baştan sona hatalı bir şey şu yaptığın. Sebeplerini tekrar toparlayıp sıralarsak.
1. Kanuni Seyhan 250 denen, gazı köklesen bile zar zor hareket eden bir motordan (600F'e kıyasla), elciğine sinek konsa uçacak olan bir motora geçmişsin.
2. O Seyhan'la toplasan 10.000 KM yol yapmamışsındır Allah bilir. Ancak ciddi anlamda eğitim ve tecrübe isteyen bir motora gözü kapalı geçmişsin.
3. Motor bana küçük geliyordu demişsin Kanuni Seyhan için, oysa boyun 166'ymış. 5 santim daha uzun olsan heralde dünyanın en uzunu benim derdin
4. Asıl şaşırtıcısı kendi ağzınla parmak uçlarının değdiğini söylüyorsun. Nasıl güvende hissediyorsun kendini o da garip.
5. "Hız yapmazsan olur biter" diyorsun ancak hızlı bir motora geçiyorsun. Pistler için, hız için üretilmiş olan SS bir motosiklete geçiyorsun. "Bu ne perhiz" diyor insan ister istemez.
6. Bırak motorda çıkabilecek hasarları, iki gün sonra devirsen (durduğu yerde bile düşecek olsa) parçasını bile aylarca bekleyebileceğin bir motor almışsın.
daha arttıkça artar bu hatalar. Umarım motor büyütmeyi düşünüp de aklı biraz olsun çalışan arkadaşlar bu yazıdan bir şeyler öğrenir de ona göre davranır. Diğerleri için zaten yapılacak bir şey yok.
Son olarak senin 250cc Seyhan'dan bu motora geçeceğini bildiği halde, sırf motorum elden çıksın diye sana o motoru satan arkadaş da bir gün bir yerlerden bulur heralde...

r: