Yeni Aşkımmmm.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
güle güle kullanın. sizin adınıza çok sevindim. allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin :cat:

Hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın,kazasız belasız sürüşler dilerim.

Kanuni Seyhan'dan 600F'e geçiş pek akıllıca bir seçim olmamış sanki... Neyse hayırlı olsun, çok dikkat yollarda.

Kazasız,belasız sürüşler diliyorum.yolun hep açık olsun,güle güle kullan...

ben herkezin diyemediğini sana diyeceğim...çok güzel kızsın....motor sana yakışmış bence..hayırlı olsun ...biz çanakkale mt yiz yolun buralara düşerse..her konuda yardımda yanındayız....iyi sürüşler...:rendeer:

ben herkezin diyemediğini sana diyeceğim...çok güzel kızsın....

Koptum ya :mrgreen: Niye diyemiyormuş millet. Güzele güzel demek zor olmasa gerek :cherry: Ama "güzel" de göreceli bir kavram takdir edersiniz ki. Neyse saatin geçliğine veriyorum bu mesajı :cherry:

hayirli ugurlu olsun dikkatli sur ..kendini arabalardan ve sapiklardan koru..:)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı olsun Melis.:rendeer: Umarım yeni aşkınla mutlu bir beraberliğin olur.Gerçekten hoş makina.Yakışmış.:wiinkk:

Vay vay vay...işte kendine güvenen bir hanımefendi daha..önce tebrik ediyorum

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileğiyle...:rendeer:

hayırlı olsun.. allah kaza bela vermesin.. GÜLE GÜLE kullan.. Ne kadar para verdiğin kimseyi germez... sen ver gazı Uza git...

hayırlı uğurlu olsun iki tekerin düz bassın
full korumalı yol yapman dileğiyle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun melisçim güle güle kullan şarköylü emrenin makina o dimi evet yani ben fiyatını biliorum ve sana şunu söyliyeyim makinan gerçekten sana yakışır temizlikte kız gibi bakılmış bi makinadırr yani biliyorum çünki onu hayırlı olsun tekrar

evet, Şarköy'lü Emre'den aldım motoru. nasıl tanıdın hayret :) sende temizliği konusunda iyi diyorsan içim bin kat daha rahatladı (zaten emindimde).. teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar