kazasız belasız uzun kmler diliyorum arkadaşım :rendeer:
melisssssssssssssssssssssssssss
yaaaaa çok kıskandım vallaha seniiiii.r: bende istiyorummmm. senden bir ricam var. hani evlenmek isteyen genç kızlar düğünde gelinin ayakkabısını altına isimlerini yazdırırlar ya... işte bende şimdi senden motorunun lastiğine ismimi yazmanı istiyorum belki dileğim kabul olurda benimde bir CBR 600 F im olur
ne dersin ?????
şaka bir yana gerçekten hayırlı olsun. böyle cesur hatunları görünce daha bir hoşuma gidiyor. tebrik ediyorum seni sevgiler:rendeer:
hayırlı olsun güe güle kullan. sanırım 98 model:silent: kaç km'de?Düşündüm, taşındım ve sonunda 600'lük bir makina almaya karar verdim... İlk motorum Kanuni Seyhan 250'ydi.. üzerinde karikatür gibi durduğum söyleniyordu sanırım sonunda kendi kalıbıma uygun motoru buldum... gerçekten inanılmaz bir duyguymuş... çoook mutluyummm.....
MELİS
hayırlı olsun güe güle kullan. sanırım 98 model:silent: kaç km'de?
hayırlı olsun kazasız, belasız kullanırsın inşAllah.
yanlış anlamazsan sana bir soru soracam. aldığın motoru mu iyi tanımıyorsun yoksa fazla mı cesursun.
evet 98 model.. 22.000 kmde.. şimdi diyeceksin o km yalnış, kesin oynama yapılmış.. ama orjinal km olduğu kanıtlandı... zaten gidişinden, sesinden kısaca herşeyinden belli...