Yeni aracın içinde yağ olmaması.

Daha ne kadar konu acacagim bilmiyorum.
Tecrubesizligimin hüsranina ugruyorum sanki her seferinde motoru aldım geldi bi yagini kontrol ettim 0km araç böyle elde az bişiy birakiyordu buradaki servise gittim dediler ki motorda yag var herseyi tamam sorun yok. bu gun bu egzoz patirfama cok benzin yakma sorunu icin baska bi servise gittim motorda yag var ama az var dedi 500ml kadar yag ekledi debriyajimi falan ayarladi. vitesleri gec kavriyordu. 30tl komple yagin fiyati dedi dedim yarisi sende kalsin kullanirsin ben kullanmam 20tl verdim sadece motoru 360km az yağ ile yogun olarak 4-5binde cok seyrek olarak 6 binde kullandim anlik olarak rodaj esnasinda motora zarar vermişmiyimdir ? 500ml ekledik tam merak ediyorum icinden ne kadar yag cikicak.Bunlar hep baba parasiyla almadim diye oluyor.

İçinde rodaj için yağ vardır yağsız fabrikadan çıkmaz motor

içinden 1.9 litre çıkarsa şimdi diyeceğim ki oh be! ama içinden 1.4 litre falan çıkarsa şuan diyeceğim ki araba alsaymışım bu ne be! Umarım rodaj için bir sıkıntı yaşamam ileride hızlanmamda vs sıkıntı çıkartmaz alet. Az yağ olması nedir. Aslında mantıken parçaların biribirine daha çok temas etmesi için gerekli diye biliyorum. Şuan motorun hızlanması azaldı mesela yağ eklendikten sonra.

Baba parası ile almamaktan değilde babanızın bu konu hakkında gönlünü almadıysanız olabilir belki:)
Bırakın hızlanması azalsın, yürüyeni zarar görmesinde

Baba parası ile almamaktan değilde babanızın bu konu hakkında gönlünü almadıysanız olabilir belki:)
Bırakın hızlanması azalsın, yürüyeni zarar görmesinde

Haberi yok ki aldığımdan :(( hizlanmasi azaldigi icin tahmin ediyorum ki icindeki yağ tamdı fazlası boğdu motoru inşallah öyledir yani

Fazla kafana takma.O kadar eksikten o km de bir şey olmaz.Sakınan göze çöp batar.

Motorda yarım litre eksik yağ olması kısa vadede çok sorun olmaz. Evham yapmaya gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar