yeni alınacak motor ve eski plaka

merhabalar öncelikle eğer konuyu yanlış yere eçtıysam özür dilerim form işlerinde baya yeniyim
benim şöyle bir sorunum var bu hafta içinde pulsar 200 ns alacağım ve hali hazırda bir kanuni breton es im var onu satacağım ama kanunideki plakamı çok seviyorum 17 plaka bu yüzden kanununin plakasını pulsar a aktarmak istiyorum aldığım zaman ama bunun için nasıl bir yol izlemeliyim kaç günümü alır ve ne en önemlisi ne kadar bir bütçe harcamasına yol açar hiç bir bilgim yok eğer bana bu konuda aydınlatıcı bir bilgi verebilirseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum

Motosikleti
BWS 100
Evet beyler şimdi açıklıyorum. Yanlışım olursa umarım biri düzeltir.:)

Önce kanuni motosikleti, şehir dışına satman lazım. (plakası farklı olan bir ilçeye de olabilir emin değilim.)
Sattığın adamda plakayı istemediğini belirtmeli. Kimisi, masraf olacağı için değiştirmek istemez; o yüzden satacağın adama baştan söyle.
Noterde satarken plaka değişim istediğiniz zaman 118 tl gibi olan fiyat 210 lara çıkıyor. Plaka masrafından dolayı. O masraf alıcının problemi.
Sattın motosikleti. O plaka boşa çıkıyor trafikte.

Yeni motosikleti sıfır alırsan, zaten plakayı çıkartıyorsun sırada ne varsa.
2.el alıp plakayı değiştirmek istersen, yine sırada ne varsa geliyor sana.

Burada diğer bir kırılma noktası, emniyete sıradan istemedeğini belirtiyorsun, sonra ne istiyorsun dediklerinde Eski plakandan bahsediyorsun, eski plakanı alman için en az bi 150-200 isteyebilirler. Çok yuvarlak bir plaka olmadığı için yükseltmezler fiyatı.
Ama özel istek olarak plaka istediğin için kesinlikle senden para isteyeceklerdir. Bu fiyatta pazarlığa tabii olacaktır. Pazarlık yap.

Eski plakanın boşa çıkması ne kadar sürer falan bilmiyorum, işleyiş bu şekidle ama süreler hakkında çok fikrim yok.

Kolay gelsin.

Hocam öncelikle motor un alıcısı mevcut o da istanbulda ben bu gün biraz araştırdım şimdilik kesin olmamamk ile birlikte durum şu sizlerede bilgi vereyim noterden plakasız olarak satıyormuşuz mıtoru o da 235 tl gibi bir ücret ile sonrası trafil şubenin azizliği lakin sorun şu ki plaka 17 olduğu için istanbulda değilde çanakkalede boşa çıkarsa hayaller suya düşüyor birde motora alınan yeni plakanın ikametimin kayıtlı olduğu ilçeden olması koşulu zora sokuyor durumu yani ipler karakol işlerinde kopuyor lakin bu durumu perşembe günü çözmeye çalışacağım konu ile ilgili detaylı açıklamayıda sizlerle paylaşırım faydalı bir bilgi olabilir diğer kişiler için en azından ilgilisi için

Hocam öncelikle motor un alıcısı mevcut o da istanbulda ben bu gün biraz araştırdım şimdilik kesin olmamamk ile birlikte durum şu sizlerede bilgi vereyim noterden plakasız olarak satıyormuşuz mıtoru o da 235 tl gibi bir ücret ile sonrası trafil şubenin azizliği lakin sorun şu ki plaka 17 olduğu için istanbulda değilde çanakkalede boşa çıkarsa hayaller suya düşüyor birde motora alınan yeni plakanın ikametimin kayıtlı olduğu ilçeden olması koşulu zora sokuyor durumu yani ipler karakol işlerinde kopuyor lakin bu durumu perşembe günü çözmeye çalışacağım konu ile ilgili detaylı açıklamayıda sizlerle paylaşırım faydalı bir bilgi olabilir diğer kişiler için en azından ilgilisi için

Hangi ilçedesin?

Evet beyler şimdi açıklıyorum. Yanlışım olursa umarım biri düzeltir.:)

Önce kanuni motosikleti, şehir dışına satman lazım. (plakası farklı olan bir ilçeye de olabilir emin değilim.)
Sattığın adamda plakayı istemediğini belirtmeli. Kimisi, masraf olacağı için değiştirmek istemez; o yüzden satacağın adama baştan söyle.
Noterde satarken plaka değişim istediğiniz zaman 118 tl gibi olan fiyat 210 lara çıkıyor. Plaka masrafından dolayı. O masraf alıcının problemi.
Sattın motosikleti. O plaka boşa çıkıyor trafikte.

Yeni motosikleti sıfır alırsan, zaten plakayı çıkartıyorsun sırada ne varsa.
2.el alıp plakayı değiştirmek istersen, yine sırada ne varsa geliyor sana.

Burada diğer bir kırılma noktası, emniyete sıradan istemedeğini belirtiyorsun, sonra ne istiyorsun dediklerinde Eski plakandan bahsediyorsun, eski plakanı alman için en az bi 150-200 isteyebilirler. Çok yuvarlak bir plaka olmadığı için yükseltmezler fiyatı.
Ama özel istek olarak plaka istediğin için kesinlikle senden para isteyeceklerdir. Bu fiyatta pazarlığa tabii olacaktır. Pazarlık yap.

Eski plakanın boşa çıkması ne kadar sürer falan bilmiyorum, işleyiş bu şekidle ama süreler hakkında çok fikrim yok.

Kolay gelsin.

pazarlık mı ? ülkenin devlet dairesinin düzenbazlığına bak hele..

kağıthane 4. levent

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:20 ----------

arkadaşlar konu tamamiyle ikametgahınızın nerede olduğuna bağlı ben istanbulda yaşıyorum çanakkale plakayı çanakkaleden alıp kullanıyorum ama istanbulda yaşamaya devam ederken yeni bir motor alıp eski plakamı istanbulda tescil ettiremiyorum çünkü ikametim istanbulda malesef mecbur yeni plaka çıkartacağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar