gördüm gördüm gene ağına düşürmüşsün artık hiç kaçarı yok o da bizden:queen:gereken cevap verilmiştir arkadaşa![]()
Çok teşekkürler ozzy emeğine sağlık.
Aynen metehan abicim zehri aldık Ağına düştük bi yardım lütfeeenn cbf bulun bana istiyorum onu. ama 2 hafta bekleyeceğiz şu yarışlar bi olsunda ondan sonra inşaallah. Bu arada yarışlar körfez pistinde değil izmir pınarbaşında olacak terih aynı ama pist farklı varmı bilginiz ? bu arada ilk toplantıya bende motorumla gelirsem süper tesadüf olacak Metehan abide ve bende cbf 150 kankalarda f 650
Düzeltiyorum 'terih' yazmışım orası tarih olacak
Çok teşekkürler ozzy emeğine sağlık.
Aynen metehan abicim zehri aldık Ağına düştük bi yardım lütfeeenn cbf bulun bana istiyorum onu. ama 2 hafta bekleyeceğiz şu yarışlar bi olsunda ondan sonra inşaallah. Bu arada yarışlar körfez pistinde değil izmir pınarbaşında olacak terih aynı ama pist farklı varmı bilginiz ? bu arada ilk toplantıya bende motorumla gelirsem süper tesadüf olacak Metehan abide ve bende cbf 150 kankalarda f 650
Düzeltiyorum 'terih' yazmışım orası tarih olacak
dostum hayırlı uğurlu olsun motorun.Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Allah olmayanlarada versin.( gördüm ki çok isteyen var bu motordan)
ne demek gözüm asri görevimiz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.![]()
kanka o Asri galiba mezarlık olan...asli görevimiz olmasın...:cherry:
çok hükelayım kusura bakma..(hükelayıda babam kullanır ...bide bilmukabele der durur çözemem...):queen:
kaç bindesin ne ediyon bi rapor et kendini bu arada...varmı sorun...![]()
hayırlı olsun ALLAH kaza bela göstermesin..