yeni aldım honda(nihayet)

Motosikleti
Dl650vstorm
allah razı olsun hepinizden sağolun :)

kazasız belasız güzel günlerde kullan .. metehan abi dokunduysa en az 15 hp diyorlarmış (((:) ... yan çantalar çok hoş durmuş arka çantaya hiç sıcak bakmıyorum eger çanta takarsam bende yan çanta sistemine geçicem

asm

Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

Darısı -hayırlısı ile-, olmayanların başına...

Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle Allah herkeze gönlündeki motosikleti nasip etsin.

Allah nazardan saklasın Kazasız belesız suruşler dilerim ozzy73 bi çocuğu falan sevindir şeker meker alda kimsenin gözü kalmasın. Bende ince eleyip sık dokumalarım sonunda makinaya gerçekten çok ısındım tabiki bunda '' Metehan '' abinin Çok buyuk katkısı var az bir zaman sonra bende allah kısmet ederse CBF çi olacağım ama sana bir sorum ve ricam olacak ben bursadayım o yan çantaları çanta demirlerini nerden ve kaç paraya buldun yazarsan sevinirim. Tekrar teşekkürler.

Allah nazardan saklasın Kazasız belesız suruşler dilerim ozzy73 bi çocuğu falan sevindir şeker meker alda kimsenin gözü kalmasın. Bende ince eleyip sık dokumalarım sonunda makinaya gerçekten çok ısındım tabiki bunda '' Metehan '' abinin Çok buyuk katkısı var az bir zaman sonra bende allah kısmet ederse CBF çi olacağım ama sana bir sorum ve ricam olacak ben bursadayım o yan çantaları çanta demirlerini nerden ve kaç paraya buldun yazarsan sevinirim. Tekrar teşekkürler.

Ozzy kanka arkadaş hamili kart yakinimdir...:pbağlarımız Kuzey Anadolu Fayına kadar iner...:queen:bi el at garibe...:p

zehiri verdik inceden...:bounce:

hemşehrim hayırlı olsun. Allah güle güle günlerde kullanmanı nasip etsin. kardeşimde hayırlı olsun diyor(mt27 nickli)

Motosikleti
Dl650vstorm

saol dostum iyi dileklerin için .motoru alırken honda bayiinde gördüm fiyatı 120 euro dediler markası kappa imiş sonradan öğrendim bayaa kaliteli bişeymiş.
motor+yan çantalar+yan sehpa(ayaklık)+koruma demiri hepsi 4065 ytl peşin.

Ozzy kanka arkadaş hamili kart yakinimdir...:pbağlarımız Kuzey Anadolu Fayına kadar iner...:queen:bi el at garibe...:p

zehiri verdik inceden...:bounce:

gördüm gördüm gene ağına düşürmüşsün artık hiç kaçarı yok o da bizden:queen:gereken cevap verilmiştir arkadaşa:)

Son düzenleme:
Çok teşekkürler ozzy emeğine sağlık.
Aynen metehan abicim zehri aldık Ağına düştük bi yardım lütfeeenn cbf bulun bana istiyorum onu. ama 2 hafta bekleyeceğiz şu yarışlar bi olsunda ondan sonra inşaallah. Bu arada yarışlar körfez pistinde değil izmir pınarbaşında olacak terih aynı ama pist farklı varmı bilginiz ? bu arada ilk toplantıya bende motorumla gelirsem süper tesadüf olacak Metehan abide ve bende cbf 150 kankalarda f 650 :)

Düzeltiyorum 'terih' yazmışım orası tarih olacak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar