yeni aldım honda(nihayet)

dostum hayırlı uğurlu olsun motorun.Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Allah olmayanlarada versin.( gördüm ki çok isteyen var bu motordan)

gördüm gördüm gene ağına düşürmüşsün artık hiç kaçarı yok o da bizden:queen:gereken cevap verilmiştir arkadaşa:)

bir tüyü bitmemiş daha makinasına kavuşacak kısmetse...:queen:

Çok teşekkürler ozzy emeğine sağlık.
Aynen metehan abicim zehri aldık Ağına düştük bi yardım lütfeeenn cbf bulun bana istiyorum onu. ama 2 hafta bekleyeceğiz şu yarışlar bi olsunda ondan sonra inşaallah. Bu arada yarışlar körfez pistinde değil izmir pınarbaşında olacak terih aynı ama pist farklı varmı bilginiz ? bu arada ilk toplantıya bende motorumla gelirsem süper tesadüf olacak Metehan abide ve bende cbf 150 kankalarda f 650 :)

Düzeltiyorum 'terih' yazmışım orası tarih olacak

11 Mayısta Yuvacık gezisi var...büyü bomba gezi alabalık yeme gezisi...orada olucaz...sende gelirsin...yarışlara gidemiycez gibi...bilgin olsun...selamlar...

Motosikleti
Dl650vstorm
Çok teşekkürler ozzy emeğine sağlık.
Aynen metehan abicim zehri aldık Ağına düştük bi yardım lütfeeenn cbf bulun bana istiyorum onu. ama 2 hafta bekleyeceğiz şu yarışlar bi olsunda ondan sonra inşaallah. Bu arada yarışlar körfez pistinde değil izmir pınarbaşında olacak terih aynı ama pist farklı varmı bilginiz ? bu arada ilk toplantıya bende motorumla gelirsem süper tesadüf olacak Metehan abide ve bende cbf 150 kankalarda f 650 :)

Düzeltiyorum 'terih' yazmışım orası tarih olacak

ne demek gözüm asri görevimiz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.:)

dostum hayırlı uğurlu olsun motorun.Allah kazasız belasız günlerde kullanmayı nasip etsin.Allah olmayanlarada versin.( gördüm ki çok isteyen var bu motordan)

saol dostum gerçi motoru alalı iki ay oldu bi arkadaş bişey sorunca hortladı tabi topic. Allah herkeze gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
ne demek gözüm asri görevimiz yardımcı olabildiysek ne mutlu bize.:)

kanka o Asri galiba mezarlık olan...:pasli görevimiz olmasın...:cherry:

çok hükelayım kusura bakma..(hükelayıda babam kullanır ...bide bilmukabele der durur çözemem...):queen:

kaç bindesin ne ediyon bi rapor et kendini bu arada...varmı sorun...:p

Motosikleti
Dl650vstorm
kanka o Asri galiba mezarlık olan...:pasli görevimiz olmasın...:cherry:

çok hükelayım kusura bakma..(hükelayıda babam kullanır ...bide bilmukabele der durur çözemem...):queen:

kaç bindesin ne ediyon bi rapor et kendini bu arada...varmı sorun...:p

valla daha 520km deyim buralarda dolanıyoz işte biliyon a-2 mevzu su son demlerinde.. 1 ay sonra inşallah alıcaz ondan sonra hiç stop etmem heralde.bi sorun yok çok şükür (yav ben onu ASRİ diye biliyodum:queen:)

taam dostum...ama 520 yalan bi km...şu ana kadar 1000 i devirmeliydin...ya atla makinaya Terkosa gitsene...ehliyet sorun olmaz...Kara Buruna falan gidersin...illa benmi fişekleyim haco...ehliyetlik durum yok oralarda...süper yerler Terkos tarafları Durusu falan..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun ALLAH kaza bela göstermesin..

evet arkadaşlar scooter ı sattıktan sonra üç aylık arayış son buldu ve nihayet motoru aldım . beni bu motora teşvik eden(başta metehan)herkeze teşşekür eder resimleri huzurlarınıza sunarım:queen:

hava kapalı resimler bu kadar çıktı cep telefonuyla..

Arkadaşlar bu çantaları nerede nekadara yaptırabilirim bilgi verirseniz çok sevinirim teşerkkürler...

Hayirli olsun, cantalarda süper olmus topcase olmadan daha hos duruyor bu arada.

Ama ben hortlatmadim dimi:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar