Yeni aldıgım Motorsikletimle Dakika 1 Kaza 1

Bende aynı sorunla karşılaşmıştım bi kaza sonucu benimkisi sadece eğilmiş motorcuya verdim o düzelttirdi git bi göster sadece eğilme ise fazla bi masraf çıkartmaz ve unutmadan böle şeyler başımıza gelmeden öğrenemeyiz geçmiş olsun :rendeer:

bişey olmaz ben kros parkurunda 10 metrelık egimden uçtum dıreksıyon yamuldu kendım duzelttm onuda bi boru yardımıyla bıde gostergeler kırılmışti ve karter delinmişti. Ve benım sol bacak 1 ay topal gogsumun orlar gobeğıme kadar yarılmişti allahtan kask vardı dıreksıyonun sivri yerı kafama vurdu ben ona vurdumda dıyebılırız. Duse kalka işte yapcak bişey yok :)

Sıfır motorun parçası nasıl olmuyor yahu. Sen servisi filan bırak, sitesinden telefonu öğren direk ramzeyi ara. Daha etkili olacaktır. Geçmiş olsun bu arada.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun.

bende onu düşünüyorum ama ne takabilirim senin motoru inceledim ybr farı taksam aynı kablo görüntüsü bndede olucak ama dedigin gibi benim motor ramzeyin en tutulmayan modellerinden biri servisinde felan yok motorcular çarşısına indim bugun çok zor bulman dediler bu naked kafalar var belki bilirsin biliyosan onlar hakkında bilgi verirmisin veya hatta önere bilcegin uydurma parça ne olabilir kendi motorun olarak düşün çünkü aynı aşagı yukarı

DaklorD_125 kardeşim Kendi motorum gibi düşünürsem tek olcak kafa grenajı ybr nin uzay kafa dedikleri varya onlardan takabilirsin. Benim kendi motoruma yapacamıda söyliyim kafanda fikir oluşsun. Benim ön tarafta 2 tane demir var grenajları tutturmak için onlar açıkta. İncelediysen farketmişsindir. İşte oraya bi tane güzel siyah bi ön cam takıcam. Böyle hem kablo görüntüsü kapancak hemde şık durcak. sende uydurabilirsen ybr yuvarlak tasın üzerine cam monte edebilirsin. Cam işi biraz riskli olabilir. Uygun camı bulmak önemli bide benim şansıma grenaj demirleri var ordan camı kolayca monte edebilirim. Fakat senin için en uygunu ybr nin uzay kafa grenajı olacaktır:cat:

Uploaded with ImageShack.us kardeşim senin bundan montajlaman en sağlıklısı

Uploaded with ImageShack.us yada böyle yapabilirsin.

Uploaded with ImageShack.us benim yapmak istediğimde böyle bişey. Yada farklı bi cam uygulamak.

Uploaded with ImageShack.us ya da böyle bişey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar